Sosyal medyada birçok kullanıcı, telefonlarına “No system is safe” mesajı geldiğini paylaşınca büyük yankı uyandı. Fenerbahçe, İş Bankası, Domino’s ve LC Waikiki uygulamalarının hacklendiği öne sürüldü.

Konu kısa sürede gündem olurken Fenerbahçe’den resmi bir açıklama geldi. Açıklamada, kulübün resmi uygulaması da dahil olmak üzere bazı dijital platformlarda dış müdahale sonucu, kendileri tarafından gönderilmeyen bildirimlerin paylaşıldığı belirtildi.

Ayrıca, “Konuya ilişkin gerekli incelemeler başlatılmış olup süreç, ilgili uzmanlarca titizlikle takip edilmektedir” ifadelerine yer verildi.
Kamuoyuna Duyuru
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) September 3, 2025
Kulübümüzün resmi uygulaması da dahil olmak üzere bazı dijital platformlarda, bir dış müdahale sonucu tarafımızca gönderilmeyen bildirimler paylaşılmıştır.
Konuya ilişkin gerekli incelemeler başlatılmış olup, süreç ilgili uzmanlarca titizlikle takip… pic.twitter.com/UnJ14QvZev
İŞ BANKASI'NDAN AÇIKLAMA
Öte yandan konuya ilişkin İş Bankası'ndan da açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Nays uygulamamız sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam etmekte olup, aksaklık kullanıcılara mesaj gönderen çok sayıda kurum ve kuruluşa hizmet veren bir şirketin uygulamasında yaşanan sorundan kaynaklanmaktadır. Söz konusu uygulama yetkisiz mesaj gönderimine kapatılmıştır." denildi.
— İş Bankası (@isbankasi) September 3, 2025
