Oyun dünyasını adeta sarstı! Milyonlarca oyuncuya erişti: Nintendo Palworld'e telif attı

Oyun dünyasını adeta sarstı! Milyonlarca oyuncuya erişti: Nintendo Palworld'e telif attı

Çıkış yaptığı günden itibaren milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Palworld'e telif atıldı. Geliştirilen mod yüzünden Nintendo harekete geçti...

Nintendo, popüler YouTuber ToastedShoes'un Palworld oyunu içerisindeki yaratıkları Pokémon karakterleriyle değiştiren bir mod yaratması üzerine hukuki adımlar attı. ToastedShoes, Palworld'un bir Pokémon moduna sahip olduğunu iddia etse de, oyunun geliştiricisi Pocket Pair, şu an için modları desteklemediklerini, ancak lansman sonrası mod desteğinin planlandığını açıkladı.

NİNTENDO POKEMON MODUNA TELİF ATTI

nintendo.png

ToastedShoes, Pokémon modunu tanıtan bir video paylaşarak Nintendo'nun dikkatini çekti ve bu durum sonucunda Nintendo, videoya derhal telif ihlali iddiasıyla dava açarak içeriğin platformdan kaldırılmasını sağladı. YouTuber, Nintendo'nun bu adımına espriyle yaklaşarak sosyal medyada, "Nintendo benim için geldi, lütfen benim için dua edin" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN