Şehir Hastanesinde yol bulmak için navigasyon programı

Şehir Hastanesinde yol bulmak için navigasyon programı

Çok büyük oldukları için hastaların yollarını bulamama şikayetiyle gündeme gelen Şehir Hastanelerindeki bu soruna navigasyon uygulamasıyla son verilecek gibi görünüyor. Erzurum Şehir Hastanesi, yolunu bulamayan hastalar için bir app geliştirdi.

Şehir hastaneleri hep çok büyük olmalarıyla eleştiriliyor, “Hastalar yollarını bulamıyor, kilometrelerce koridor yürümek zorunda bırakılıyor” deniyor. Erzurum’da yaklaşık 400 bin metrekare alana kurulu 1500 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi bu soruna bir çözüm bulmak için akıllı telefonlar için app geliştirdi. Bu navigasyon programıyla hastalar ve yakınları hastane içinde yollarını daha kolay bulabiliyor.

Konuyla ilgili gazetecilere bilgi veren Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi İbrahim Hakkı Tör, uygulamanın Apple Store'da bulunduğunu, kısa bir süre sonra da Google Play'de de olacağını hatırlatarak, söz konusu uygulamanın en hızlı, normal ve engelli olarak 3 şekilde hizmet sunduğunu, tüm vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN