Sloganı değişti: Facebook'a girmek paralı mı olacak?

Sloganı değişti: Facebook'a girmek paralı mı olacak?

Facebook, kurulduğu günden bu yana kullandığı 'Ücretsiz ve her zaman ücretsiz olacak' sloganını ana sayfasından kaldırdı. Söz konusu hamle akıllara 'Facebook'a girmek paralı mı olacak?' sorusunu gündeme getirdi.

Facebook, kurulduğu günden beri kullandığı 'Ücretsiz ve her zaman ücretsiz olacak' sloganını ana sayfasından kaldırdı.

Bu sloganın yerine 'Hızlı ve Kolay' sloganını ekleyen Facebook'un platformu ücretli hale getirmeye hazırlandığı iddiası kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Söz konusu iddia ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmasa da kullanıcı verilerini kullanımı kısıtlanan Facebook'un yeni bir gelir modeli üzerinde çalıştığı öne sürülüyor.

?TARİHİ CEZAYA ÇARPTIRILMIŞTI

ABD'de 87 milyon seçmenin kişisel verilerini şirketlerle paylaşmakla suçlanan sosyal medya platformu Facebook, geçtiğimiz ay tarihi bir cezaya çarptırılmıştı. ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), sosyal medya platformu Facebook'u 5 milyar dolar para cezasına çarptırdı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN