Çevrenizdeki Kişilerin WhatsApp'ta Kimlerle Konuştuğunu Öğrenmek Artık Çok Kolay! İşte Konuşmaları Açığa Çıkaran O Yöntemler!

Çevrenizdeki Kişilerin WhatsApp'ta Kimlerle Konuştuğunu Öğrenmek Artık Çok Kolay! İşte Konuşmaları Açığa Çıkaran O Yöntemler!

Son yıllarda teknolojinin oldukça ilerlemesi ile birlikte insanların birbirleri arasında kurduğu iletişim yolları evrensel boyutlara ulaştı. Neredeyse her yerde bulunan insanlarla mesajlaşıp sohbet edebilirsiniz. Akıllı telefon sahip olan herkes WhatsApp'ı indirerek başkalarıyla kolayca iletişim kurabilir.

Merak, her insanlarda bulunan araştırma ve öğrenmeye yönelik davranış biçimi olarak bilinir. Ancak bazı zamanlar herkes hayatı boyunca en az bir defa arkadaşının veya ailesinden birisinin WhatsApp'ta çevrimiçi olduğunu gördüğünde kimle mesajlaştığını merak etmiştir.

WHATSAPP'TA KARŞI TARAFIN KİMLERLE KONUŞTUĞUNU ÖĞRENMEK MÜMKÜN!

WhatsApp'ın sürekli olarak yayınlandığı güncellemeler ile birlikte karşı tarafın kimlerle konuştuğunu öğrenmek herkes tarafından oldukça merak konusu haline geldi. Bu durum her ne kadar mahremiyet ihlali ve etik olarak yanlış bir davranış olmasına rağmen bazı uygulamalar yardımıyla öğrenmek mümkün. Peki WhatsApp'ta karşı tarafın kimlerle iletişim kurdunu nasıl öğrenebiliriz? İşte detaylar...

haberici-011.jpg

MYSPY, WHATSAP UYGULAMASI İLE MESAJLARA ERİŞMEK MÜMKÜN

Bu uygulamaların arasında en popüler olanı 'Myspy' uygulamasıdır. Bu uygulama ile hem iPhone'lar da hem de Android sistemli akıllı telefonlar için App store ve Google play store gibi uygulama marketlerinde mevcuttur. Yükledikten sonra gönderilen, alınan ve silinen bütün mesajlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Hem gelen hem de giden aramaların kayıtları güzergah listesi ile beraber GPS konumu da görmeniz mümkün. Bütün mesajlaşma uygulamaları ve sosyal medya üzerinde yapılan işlemleri her 5 dakikada bir otomatik olarak raporlanacaktır. Çocuklarını, bu kocaman internet dünyasında beklenmedik tehlikelerden korumak isteyen ebeveynler arasında oldukça yaygın olarak bilinir.

Arkadaşınız veya tanıdığınız her hangi bir kişinin hareketlerini öğrenmek için başka bir olasılık, WhatsApp temsilcileri tarafından sunulmaktadır. Ayrıca Bu uygulama tüm cihazlara yüklenebilir indirme işlemi tamamlanmasının ardından, WhatsApp'ta yapılan aktiviteleri uzaktan izyelebilirsiniz.. Bu işlemi gerçekleştirmek için yapmanı gereken yek şey kişinin adını ve numarasını girin ardından 'Takip et' seçeneğine tıklayın.

CERBERUS UYGULAMASI

'Cerberus'un amacı diğerlerine göre biraz daha farklıdır. Bu uygulama, akıllı telefonları olası hırsızlıklardan korumak amacıyla kurulmuştur. Ancak akıllı cihazın coğrafi konumunu da belirlemenize olanak sağlar. Yani doğru şekilde kullanılırsa size çok sayıda bilgi sağlayabilir. Cerberus'un önceki sürümlerine göre, kendisinden asla iz bırakmaz. Aslında, telefonu kurulduktan hemen sonra simgenin menü ızgarasından kaybolmasını da sağlayabilirsiniz. Ardından, herhangi bir cihazdan belirlenen bir şifre yardımı ile giriş yaparak, izlemek istediğiniz kişinin tam konumunu ve cihazda yapılan herhangi bir etkinliği görmüş olacaksınız.

haberici1-007.jpg

WHATSAPP WEB KULLANIMI

Son olarak, WhatsApp'ın herkese açık sunduğu en popüler olasılık WhatsApp Web'den kontrol sağlamak. Bunu işlemi gerçekleştirmek için yapmanız gereken tek şey, WhatsApp'ta bulunan sağ üstteki üç noktayı açın, ardından 'bağlı cihazlar'ı seçin ve QR kodunu her hangi bir bilgisayar veya telefon üzerinden açmış olduğunuz WhatsApp Web üzerinde okutun. Bu sayede karşı tarafın gönderdiği ve aldığı tüm mesajları anlık olarak izlemeniz mümkün olacaktır.

OKUYUCULARA UYARI!

Bu uygulamalar ve yöntemler sayesinde çevrenizde bulunan kişilerin kime ve ne için yazdığını öğrenmek zor değildir. Ancak Prensip olarak, okuyucularımıza cep telefonlarını gözetimsiz olarak bırakmamalarını öneriyoruz. Yani birkaç dakikalık dikkat dağınıklığı, mahremiyetinizin ve gizliliğinizin ihlaline yol açabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN