Whatsapp'ın Bu Özellikleri Hayatınızı Kurtarabilir! İşte Whatsapp'ın Önemli Özellikleri

Whatsapp'ın Bu Özellikleri Hayatınızı Kurtarabilir! İşte Whatsapp'ın Önemli Özellikleri

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip en popüler iletişim uygulaması WhatsApp, güncellemeleriyle her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Son gelen güncellemeyle birlikte gelen yenilikler WhatsApp'daki hayatınızı kolaylaştırabilir, siz de bu özellikleri öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Her geçen gün teknolojide şaşırtıcı gelişmeler ortaya çıkıyor. Cep telefonlarımız da artık bizim için olmazsa olmaz ihtiyaçlarımızdan birisi haline gelmiş durumda. Bunun yanı sıra telefonlarda kullandığımız uygulamalar da bizim için hayat kurtarıcı özellikleri içinde barındırıyor. Mesajlaşmak için en çok kullandığımız sosyal iletişim aracı olan WhatsApp, bu uygulamaların en tepesinde yerini almayı başarıyor. WhatsApp bize sunmuş olduğu bir çok özellik sayesinde işlerimizi daha kolay bir şekilde çözmemizi sağlıyor. WhatsApp yeni gelen güncellemeleriyle kullanıcı dostu özelliğini korumaya devam ediyor.

SESLİ MESAJLAR ARKA PLANDA DİNLENEBİLECEK

WhatsApp'ta gelen sesli mesajları artık arka planda oynatabiliyoruz. İos uygulaması için yayınlanan bu güncellemeyle iphone kullanıcıları arkada planda sesli olarak mesaj dinleme kolaylığına artık erişebiliyor.

whatsapp1.jpg

YEDEKLERİNİZİ AKTARMAK ARTIK DAHA KOLAY

Eğer yeni bir telefon aldıysanız WhatsApp'ın yeni özelliiği ile yediğiniz aktarmak artık daha kolay. Yedekleme yaparken yeni cihazınızda WhatsApp'ı aktif duruma getirdiğinizde sohbet kayıtlarınız otomatik olarak yedeklenecek ve cihaza aktarım işlemi gerçekleşecek.

GELEN VE GİDEN MESAJLARI SİLEBİLİRSİNİZ

WhatsApp'ın hayat kutarıcı özelliklerinden birisi olan gönderdiğimiz mesajı kolayca silebilmek. Bunu yapabilmek için göndermiş olduğunuz mesajın üstüne tıklayarak karşınıza çıkan 'Herkesten Sil' sekmesine tıklayarak mesajı hem karşı taraftan hem de kendi sohbetinizden silmiş olursunuz.

whatsapp2.jpg


SİLİNEN FOTOĞRAFLARI GERİ GETİRMEK

İstemeden sildiğiniz ya da sildikten sonra pişman olduğunuz fotoğrafların geri getirilemeyeceğini düşünürseniz bu yanlış olur. Silinen fotoğraflarınızı bazı noktarlarda geri getirmeyi rahatlıkla söyleyebiliriz. En kolay yolu ise Whatsapp yedeklerini geri yükleyerek silinen fotoğraflarınızı elde edebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN