WhatsApp kendini imha eden mesaj nedir? Kendini imha eden mesaj nasıl gönderilir? 4 yeni özellik!

WhatsApp kendini imha eden mesaj nedir? Kendini imha eden mesaj nasıl gönderilir? 4 yeni özellik!

WhatsApp kendini imha eden mesaj özelliğiyle geliyor. Sevilen uygulama yayınlayacağı son güncelleme ile birlikte 4 yeni özellik sunacak. Bunlardan en fazla ilgi çekeni "Kendini imha eden mesajlar" oldu. Diğer yeni özellikler ise karanlık mod, başlangıç ekranı ve durum güncellemeleri ile ilgili oldu. İşte WhatsApp kendini imha eden mesajlar ile ilgili detaylar...

WhatsApp uygulamasına gelecek olan özellikler, milyonlarca kullanıcıya sahip olan bu uygulamayı sevenler tarafından heyecanla karşılandı.

Artık neredeyse her telefonun olmazsa olmazı haline gelen WhatsApp, 4 yeni özellikle önümüzdeki günlerde kullanıcılarını şaşırtacak.

Whatsapp'ın, uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak uygulama içerisinde sorunların daha hızlı çözüelmesi adına yayınlayacağı güncellemeler ile birlikte içeriğe eklediği 4 yeni özellik şu şekilde:

KARANLIK MOD

Gelecek özelliklerden biri, Instagram ya da benzer uygulamalarda olduğu gibi "Karanlık mod" özelliği. Bu pek şaşırtmadı. Uygulamada Dark Mode ve karanlık bildirim mesajları olacak.

KENDİNİ İMHA EDEN MESAJLAR

Bir başka özellik ise kendini imha eden mesajlar özelliği! Yeni güncelleme ile birlikte artık kullanıcılar kendini imha eden mesajları kullanabilecek. Herkes kendini Müfettiş Gadget gibi hissedecek...

Bu özelliğin nasıl kullanılacağı ile ilgili detaylı bilgi henüz yok.

SESSİZE ALINAN KİŞİLERİN DURUM GÜNCELLEMELERİ GÖRÜLMEYECEK

Platforma entegre edilecek bir başka yenilik ile sessize aldığınız kişilerin durum güncellemelerini de gizlemiş olacaksınız.

BAŞLANGIÇ EKRANI

Yeni dönemde WhatsApp başlangıç ekranına kavuşacak. ‘Splash Screen’ olarak adlandırılan bu özellik ile uygulama ilk kez başlatıldığında, ekranda bir WhatsApp logosu belirecek.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN