Tanımadığınız kişilerin profilinde 'Belki' yazacak! Whatsapp'tan grup sohbetlerine ilginç güncelleme

Tanımadığınız kişilerin profilinde 'Belki' yazacak! Whatsapp'tan grup sohbetlerine ilginç güncelleme

Whatsapp uygulamasında, yüzlerce belki binlerce kişinin yer aldığı grup sohbetlerinde tanımadığımız kişilerin telefon numaramızı görmesi sıklıkla şikayet edilen bir konuydu. Şikayetlere nihayet kulak veren Whatsapp yönetimi, yeni güncellemesiyle grup sohbetlerinde telefon numarasını kaldırdı. Rehberinizde olmayan kişiler gruplarda artık 'Belki' ibaresiyle görünecek. İşte, Whatsapp'ın 'Belki' güncellemesinin detayları...

Dünya genelinde en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, grup sohbetleri için 'Belki' özelliğini getirdi. Whatsapp gruplarındaki tanımadığınız kişilerin ismini görüntüleyebileceksiniz.

ARTIK NUMARA DEĞİL İSİM YAZIYOR

NTV'de yer alan habere göre, grup katılımcıları arasında rehberinizde kayıtlı olmayan kişiler şimdiye kadar numaraları ile görünüyordu. Fakat artık kayıtlı olmayan kişiler mesaj bildirimlerinde numaralarının yerine hesap adlarıyla görüntülenecek.

whatsapp-belki-ozelligi-nedir.jpg

KULLANICI ADININ YANINA 'BELKİ' İBARESİ EKLENDİ

Bilinmeyen numaralar için yeni bir düzenleme yapan Whatsapp; iOS, Android ve masaüstü (web) kullanıcıları için yeni bir özellik yayınladı.

Mesaj bildirimlerinde numarası kayıtlı olmayan kişiler 'Belki... (hesap adı)' olarak görünmeye başladı.

Bu özellik, alıcının, numarayı yeni bir kişi olarak kaydetmesine gerek kalmadan bilinmeyen kişinin kim olduğunu anlamasını kolaylaştırıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN