YouTube'da yeni dönem başlıyor

YouTube'da yeni dönem başlıyor

Dünyanın en çok izlenen video paylaşım platformu olan YouTube, sık sık giren reklamlar sebebiyle tüm dünyada yoğun şekilde eleştirilere maruz kalıyordu. Youtube, yaptığı son açıklama ile birlikte reklamlarında düzenlemeye gideceğini açıkladı. Nisan ayında sunulacak olan düzenleme kapsamında platformda kullanıcılar artık daha az reklam görecek.

Dünyanın en büyük markalarından biri olan Google'ın sahip olduğu video paylaşım platformu YouTube, kullanıcılarına çok fazla reklam göstermesi sebebi ile oldukça çok eleştiriliyordu.

Platform bu durum ile ilgili bir düzenleme getireceğini açıkladı. Yapılan düzenleme kapsamında bazı reklamlar artık YouTube'dan kaldırılacak.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; bu reklamların başında kullanıcıların en çok rahatsız olduğu video içinde alt konumda yer alan reklamlar bulunuyor. YouTube bu reklamları 6 Nisan itibariyle artık göstermeyecek.

Firma, Youtube kullanıcılarına "Daha iyi video deneyimi sunmak" istedikleri için böyle bir karar aldığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN