Ulusoy kimseyi memnun edemedi

Ulusoy kimseyi memnun edemedi

Maç sonrası Galatasaraylıların ‘hatalı penaltı’ çaldığı gerekçesiyle eleştirdiği hakem Alper Ulusoy, Karabükspor’a da kendini beğendiremedi. İki cephe de 35 yaşındaki Ulusoy’un yönetiminden şikayet etti.

Yönetimi tartışılan hakemler arasına Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçında düdük çalan Alper Ulusoy da katıldı. Penaltı golü sonrası Seleznyov ile kısa bir gerilim yaşayan kaleci Muslera, pozisyonun kesinlikle penaltı olmadığını dile getirdi. Yatabare’yi düşürerek beyaz noktanın gösterilmesine sebep olan gecenin kahramanı Maicon da hakemin pozisyonu iyi süzemediğini ve hatalı karar verdiğini ifade etti. Alper Ulusoy’un yönetimi Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Sarı-Kırmızılı takımın ikinci başkanı Cengiz Özyalçın ve futbol direktörü Cenk Ergün tarafından da eleştirildi. Kardemir Karabükspor’u Galatasaray karşısına çıkaran altyapı sorumlusu Levent Açıkgöz ise iki penaltılarının verilmediğini ileri sürdü. Açıkgöz, “İyi mücadele ettik. Cesur oynayıp, karşılığını alamamak bizi üzdü” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN