Üzerindeki şeytan figürleri dikkat çekiyor! Orta Çağ'a ait piton derisi ele geçirildi

Üzerindeki şeytan figürleri dikkat çekiyor! Orta Çağ'a ait piton derisi ele geçirildi

Gaziantep'te üzerinde İbranice yazıların bulunduğu Orta Çağ'a ait tarihi eser niteliğinde piton yılanı derisi ele geçirildi. Derinin üzerindeki şeytan figürleri görenleri şaşırttı.

Gaziantep'te tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen yılan derisini satmaya çalışan iki şüpheli suçüstü yakalandı. Üzerinde İbranice yazılar ve şeytan figürlerinin yer aldığı yılan derisinin 340 santimetre uzunluğunda olduğu öğrenildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucunda M.K. ve M.E'nin elinde bazı tarihi eserlerin olduğu ve bunları satmaya çalıştığı bilgisi üzerine harekete geçti.

tarihiesepiton.jpg

SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Şehitkamil ilçesi Bilek Mahallesi'nde bir bağ evine operasyon düzenleyen ekipler M.K. ve M.E'yi müşteri beklerken suç üstü yakaladı. 

Adreste arama yapan ekipler, Orta Çağ'a ait olduğu değerlendirilen üzerinde şeytan figürleri olan İbranice yazılı 340 santimetre uzunluğunda piton yılanı derisi ele geçirildi. 

pitonderis.jpg

Gözaltına alınan zanlılar jandarmaya götürüldü. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN