Bugün iki burca sürpriz haber var! Aslanlar ve Yaylar şaşıracak

Bugün iki burca sürpriz haber var! Aslanlar ve Yaylar şaşıracak

Günlük burç yorumlarında bu Cuma iki burca sürpriz haber var. Aslanlara beklenmedik bir hediye gelecek hediyenin kendisinden ziyade nedeni önemli olacak. Yaylar ise sosyal çevrede olup bitenlere şaşıracak. İşte 25 Kasım Cuma günlük burç yorumları...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cuma, özellikle arkadaşlarınız söz konusu olduğunda, içgüdülerinize güvenmelisiniz. Belki birisiyle ilk başta düşündüğünüz kadar yakın değilsiniz ve bu durum gün içinde oldukça hızlı bir şekilde ortaya çıkacak.

Bazı yerliler önemli bir şey çalışmak zorunda kalacaklar ve bunu diğerlerinden biraz daha az çabayla yapabilecekler.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gerçek çalışma bağlamında bile arkadaşlarla iş birlikleri çok verimli olacak gibi görünüyor.

Hepiniz çok iyi fikirlerle geliyorsunuz. Hatta bazı yerliler paralarını daha önce hiç denemedikleri bir şeye yatıracaklar ama bunun harika olacağından eminler.

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Cuma, olup bitenlerden kaçmak için gerçekten her türlü sorunu icat ediyorsunuz. Bu, artık vazgeçilmez olduğunu düşündüğünüz her türlü eşyaya para harcamak için kötü bir an gibi görünüyor.

Tüm bu düşüncelerden biraz sıyrılıp işinize veya yaptığınız her şeye odaklanın. Bunu yaparsanız, bu verimli bir gün olacaktır.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Cuma, özellikle kişisel alanınızla ilgili olarak çok iddialı görünüyorsunuz ve olmaması gereken yerlerde bile sınırlar koyuyor gibisiniz.

İş arkadaşlarınızla da iyi bir ilişki kurmalı ve yaptığınız işe biraz ruh katmalısınız. Sadece çalışmak artık yeterli olmayabilir.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Cuma beklenmedik bir hediye alacaksınız ve bu çok önemli bir şey olmayacak, ancak önemli bir nedeni olacak.

Size bir şey verildiğinin farkında bile olmayabilirsiniz ama bu birkaç gün içinde çok işinize yarayacaktır. Bir etkinlik için bir miktar para ayırmaya çalışıyorsunuz ama gerçekten tasarruf edemiyorsunuz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cuma günü tutkularınız için biraz zaman ayırmaya çalışıyorsunuz, belki de sadece arkadaşlarınızla dışarı çıkmak için, ama aynı zamanda işte olan bazı şeyler için kendinizi suçlu hissediyorsunuz. Bir meslektaşınız, zihninizi rahatlatmanıza yardımcı olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün size ne yapmanız gerektiğine dair bazı ilginç ipuçları verilecek ama onları gerçekten dinleyip dinlememek tamamen size kalmış.

Bazı yerliler kendilerine karşı çok nazikken, diğerleri olması gerektiğini düşündükleri şeylere çok odaklanıyor ve kendilerini çok karmaşık alanlara doğru itiyor.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Cuma yapabileceklerinize sınır koyan tek kişi sizsiniz ve görünüşe göre türlü türlü bahaneler uyduruyorsunuz.

Bazı yerliler evde olan bir şeyden pek memnun değiller ama büyük bir skandal yaratmak istemedikleri için sesini çıkarmayacaklar. Bu, cesur olabileceğiniz bir gün.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Gerçekleşen bazı sosyal olaylar sizi şaşırtıyor ve görünüşe göre bunlara katılmayı gerçekten önemsiyorsunuz.

Bu, işte süper üretken olduğunuz veya bir sonraki hafta için bazı etkinlikleri erteleyeceğiniz anlamına gelebilir. Yakın bir arkadaşınızla iyi bir ilişkiniz var ve sizi rahatsız eden bazı şeyleri onlara itiraf edebilirsiniz.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Cuma, bir yere seyahat etmek ve heyecan verici bir şeyler yapmak için harika bir gün. Bu, yeni bir şey denemek için harika bir an ve bunu değerlendirmelisiniz.

Bazı yerliler kendilerine verilen bir şansı değerlendirme konusunda biraz isteksiz olacaklar ama endişelenmeyin, eğer bu onların en iyi zamanı değilse, başka bir noktada bununla tekrar karşılaşabilirler.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

İşte oldukça bunaldıktan sonra gücünüzü yeniden kazanmak için savaşıyorsunuz. Bu Cuma'yı, eğer geride kaldıysanız, özellikle özel olanlar olmak üzere her türlü çaba için kullanabilirsiniz.

Ayrıca çok değer verdiğin bazı insanlara destek olmaya çalışıyorsun ama bu tam olarak mümkün olmayacak.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Görünüşe göre bir yakınınız sizden bu büyük beklentilere sahip ve siz bunları yakın zamanda yerine getiremeyeceksiniz.

Bunun nedeni, genel olarak neler olup bittiğine çok dikkat etmemiş olmanız veya bunun tamamen abartı olması olabilir. İşlerin buradan nasıl hareket edeceğini görmek ilginç.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN