İş arayana güzel haber! Resmi Gazete’de acil olarak duyuruldu! O bakanlıklara 780 sözleşmeli personel alımı yapılacak!

İş arayana güzel haber! Resmi Gazete’de acil olarak duyuruldu! O bakanlıklara 780 sözleşmeli personel alımı yapılacak!

İş arayanlara müjdeli haber geldi. O bakanlığa tam 780 personel alımı başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan personel ilanı sonrası başvuru şartları araştırılırken alım yapılacak kadrolar ise merak konusu oldu. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar ise e-devlet üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilecek. İşte, bakanlık personel alımına ilişkin detaylar...

2 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımına göre Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesine 555 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu. Bununla beraber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na da 145, İçişleri Bakanlığına ise 80 işçi alımı gerçekleşecektir. Alım yapılacak kadrolar, başvuru şartları ve nereye nasıl başvuru yapılacağına ilişkin tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

MSB 555 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre MSB, mühendislik branşları ile mimar, tabip, psikolog, grafiker, istatistikçi, tekniker, teknisyen, laborant, mütercim tercüman, müze görevlisi, restoratör, hemşire, kütüphaneci, destek personeli ve büro personeli kadrolarına 319 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu. Aynı zamanda Milli Savunma Üniversitesi'ne ise büro personeli, istatistikçi, kütüphaneci, mütercim tercüman, diyetisyen, psikolog, veteriner hekim, mühendis, tekniker, teknisyen ile hizmetli, garson, aşçı, berber, terzi/ütücü, şoför, kaloriferci, boya/badana/sıva branşlarında destek personeli kadrolarına da 236 sözleşmeli personel alınacak. Bu alanda başvuru yapmak isteyenler 2-31 Aralık tarihleri aralığında http://personeltemin.msb.gov.tr adres üzerinden başvuru yapılabilir. Sözlü sınava hak kazanan kişilere ise tarih ve yer bilgisi internet aracılığıyla iletilecektir.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 145 PERSONEL ALIMI

Merkez teşkilatına yapılacak olan alımda KPSS B grubu puan sıralaması ele alınarak 145 pozisyon için alım gerçekleşecek. Adayları 5-16 Aralık tarihleri aralığında e devlet üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilir. Birden fazla okuldan mezun olan ve şartların birden fazlasına uyum sağlayan kişiler yalnızca bir kadro için başvuru yapabilir.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Sözlü sınav sonucunda göre gerçekleşecek lan alımlar üniversitelerin farklı fakülte ve bölümlerinden mezun olan 80 kişi için İçişleri uzman yardımcısı olarak alım gerçekleşecek. Başvurular ise 19-23 Aralık tarihlerinde e-devlet üzerinden gerçekleşecektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN