Memur alımları başladı! KPSS puanı 70 üzerinde olanlar başvuru yapabilecek! Boş kadrolara atama yapılacak

Memur alımları başladı! KPSS puanı 70 üzerinde olanlar başvuru yapabilecek! Boş kadrolara atama yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarının verdiği ilanlar yakından takip ediliyor. KPSS’den 70 üzerinde alanlar başvuru yapabilecek. Devlet kurumlarına düz memur alımı yapılıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar....

Kamu kurumları tarafından yapılan personel alımları yakından takip ediliyor. Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü personel alımı yapılacağını açıkladı. Açıktan atama ile kadın ve erkek memur alımları yapılacak. Aralık ayı içerisinde yapılacak olan başvurular hakkında araştırmalar yapılmaya devam ediyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar....

BOŞ KADRO İÇİN MEMUR ALIMI YAPILIYOR

Yayınlanan ilan kapsamında Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak alım yapılacağı açıklandı.Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşıyan kişilerin başvuru yapabileceği açıklandı.

Memur alımları

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne yapılacak olan personel alımları 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrası kapsamında gerçekleşecek. Başvuru için genel şartlar şu şekildedir:

a) Türk vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekir.

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

ç) Erkek adayların askerlikle ilgisinin bulunmaması istenirken askerlik şartını tamamlayan adayların başvuru yapabilecek.

d) Görevini sürekli yapmasına engel olan bedensel ve ruhsal sağlığının yerinde olması gerekmektedir.

e) İlan edilen kadro unvanlarında ve aranan başvuru şartlarına sahip olması gerekmektedir.

BUSKİ PErsonel alımı

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru için adaylardan istenen özel şartlarda belli oldu. Bu kapsamda başvurular için istenen şartlar şu şekildedir:

İlan edilen kadro unvanı kapsamında Lisans 2022-KPSSP3 türünde alım yapılacak olan unvan karşısında yer alan puanlar geçerli olacak.

Kişilerin daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ve ahlaki nedenlerle atılmamış olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular için adaylardan istenen belgeler ile birlikte 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında başvurular yapılabilmektedir. Başvurular mesai saatleri içerisinde şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılmaktadır. Posta yoluyla yapacak olan kişiler Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No:6/3 Osmangazi/BURSA yerleşkesinde yer alan büroya başvuru yapması gerekmektedir. Mesai saatleri arasında başvuru yapacak olan kişiler 08:00-12:00 / 13:00-17:00 saatleri arasında belgelerini teslim edebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN