Vakıfbank'tan bedava denilecek fiyata ev imkanı! 100 bin TL'ye ev almak şimdi hayal oldu! Hızlı olan kazanır

Vakıfbank'tan bedava denilecek fiyata ev imkanı! 100 bin TL'ye ev almak şimdi hayal oldu! Hızlı olan kazanır

İcralık konut ve işyeri ilanlarını sitesinde paylaşan Vakıfbank, bu hafta içerisinde satışların yapılacağını duyurdu. Piyasanın çokça altın satışa verilen bu gayrimenkullerin Konya ve Bursa'da satışa çıkacağı belirlendi. Vakıfbank'ta bulunan icralık işyeri ve konut hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Özellikle yatırım yapmak isteyenlerin icralık malları takip etmesi üzerine uygun fiyatlara satışı gerçekleşmektedir. Konya ve Bursa'da işyeri, Ankara'da ise icralık konut ilanı paylaşan Vakıfbank, ihale sürecini ve başlangıç ücretlerini yayınladı. İşte, Vakıfbank icralık mallar hakkında detaylar...

Vakıfbank, Konya'daki İşyeri İhalesi

İcralık gayrimenkullere yenisi eklenmeye devam ederken bu hafta içerisinde Vakıfbank, satışların gerçekleşeceğini duyurdu. Konya'nın Ilgın ilçesinin Camiatik Mahallesi'nde bulunan işyeri hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygundur. 35 metrekare genişliğinde olan işyeri için Vakıfbank ihale başlangıç ücretini 100 bin TL olarak yayınladı.

Vakıfbank, Ankara'daki Konut İhalesi

Ankara Beypazarı ilçesinin Ayvaşık Mahallesi'nde olan bu konut Vakıfbank tarafından ihaleye sunulmaktadır. 130 metrekare genişliğinde olan bu konut 3+1 olup ihale başlangıcı ise 274 bin TL olarak açıklandı.

Vakıfbank bursa icralık ev

Vakıfbank, Bursa'daki İşyeri İhalesi

Bu hafta içerisinde icralık ilanlara yeniler daha eklendi. Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı olan Dr. Ziya Kaya Mahallesi'ndeki konut 379 metrekare olarak satışa sunulmuştur. Vakıfbank ihale başlangıç ücretini ise 1 milyon 100 bin TL olarak belirledi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN