Yasemin Hadivent kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Yasemin Hadivent’in yeğeni Melisa neden öldü?

Yasemin Hadivent kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Yasemin Hadivent’in yeğeni Melisa neden öldü?

Son olarak Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisiyle izleyiciyle buluşan Yasemin Hadivent, 4 yaşındaki yeğeni Melisa'nın ölüm haberini Instagram’dan duyurdu. Gelen bu son dakika haberinin ardından, ‘’Yasemin Hadivent kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir ve yeğeni neden öldü?’ soruları, sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Sofya göçmeni olan ünlü oyuncu Yasemin Hadivent, hayat hikayesi boyunca; Melek İle Serhat, Arka Sıradakiler, Nizama Adanmış Ruhlar, Avrupa Yakası, Sevda Çiçeği, Selena, Hayal ve Gerçek gibi bir çok projede yer aldı. Yasemin Hadivent’in yeğeninin neden öldüğü ise bilinmiyor.

YASEMİN HADİVENT KİMDİR?

6 Haziran 1982'de Bulgaristan’ın başkenti ve en büyük şehri Sofya ilçesinde dünyaya gelen Yasemin Hadivent’in annesi Bulgaristan Türklerinden, babası ise İran Azerilerindendir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan Yasemin Hadivent, Türkiye’nin Yıldızları isimli oyunculuk yarışmasında birinci olduktan sonra, oyunculuk kariyerine 2003’te yayınlanan Rabia adındaki dizide hayat verdiği Rum kızı Aliki rolü adım atmıştır.

Sevda Çiçeği'ndeki başarısının ardından Ruhsar dizinin formatındaki senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı Cem Kılıç'la başrolünü paylaştıkları Hayal ve Gerçek televizyon dizisinde “Hayal”'i oynayan Yasemin Hadivent, müzik ve dansta da oldukça başarılıdır. Med Yapım imzalı Buzda Dans isimli televizyon programında eski millî futbolcu İlhan Mansız'la finale kalarak ikinci olan Yasemin Hadivent, 2010-2011 sezonunda Arka Sıradakiler dizisinde o güne kadar rol aldığı karakterlerden farklı “Sevda” rolü ile izleyecinin karşısına çıkmıştır.

Yasemin Hadivent, elli yedi ünlü kadınla beraber 8 Mart 2012 Dünya Kadınlar günü kapsamında kadına şiddete dikkat çekmek adına gerçekleştirilen "Her Ses Bir Nefes" adındaki sosyal sorumluluk projesinde yer almıştır.

Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Fadime karakterini canlandıran Yasemin Hadivent, 1,73 metre boyunda, 55 kilo ve İkizler burcudur.

YEĞENİNİN ÖLÜM HABERİNİ INSTAGRAM’DAN DUYURDU

4 yaşındaki yeğeninin ölüm haberini Instagram sayfasından duyuran Nazenin Hadivent, "Gittiğin cennet bahçelerinde mutlu olacağına eminim. Emanetimi bugün kollarımda teslim ettim. Sen bu dünyaya ete kemiğe bürünmüş bir melek olarak geldin ve bugün yine melek olarak ayrıldın. Bir gün kavuşacağız. Özlem ve hasretle o günü bekliyor olacağım. Kızımızı bugün itibarıyla kaybettik. Arayan soran herkese teşekkür ederiz. Aile olarak şuan konuşabilecek durumda değiliz. Anlayışınıza sığınıyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” açıklamasında bulundu.

YASEMİN HADİVENT'İN INSTAGRAM SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2016 – Melek İle Serhat (TV Dizisi)

2019 – Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (Fadime) (TV Dizisi)

2010 – Arka Sıradakiler (Sevda) (TV Dizisi)

2015 – Nizama Adanmış Ruhlar (Şehnaz) (TV Dizisi)

2007 – Hayal ve Gerçek (Hayal) (TV Dizisi)

2008 – Avrupa Yakası (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2006 – Selena (Kedi Kız) (TV Dizisi)

2006 – Sevda Çiçeği (Leyla) (TV Dizisi)

2005 – Deli Duran (Prenses Cazibe) (TV Dizisi)

2003 – Rabia (Rum kızı Aliki) (TV Dizisi)

2004 – Cennet Mahallesi (Hemşire) (TV Dizisi)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN