Yaz transfer dönemi ne zaman başlayacak ve ne zaman bitecek? İşte Süper Lig transfer dönemin tarihleri

Yaz transfer dönemi ne zaman başlayacak ve ne zaman bitecek? İşte Süper Lig transfer dönemin tarihleri

Koronavirüs (corona virüs) salgını nedeniyle verilen 3 ay aradan sonra 27. hafta maçlarıyla devam eden Süper Lig'de, yaz transfer tarihleri belli oldu. Futbolseverler, 'Transferler ne zaman yapılacak?' sorusunun yanıtını sosyal medyada tartışırken, eskiden haziran-eylül arasında yapılan yaz transfer döneminin bu seneye mahsus olarak yapılacağı zaman aralığını FIFA açıkladı. İşte detaylar...

'Yaz transfer dönemi ne zaman başlayacak ve ne zaman bitecek?', 'Transferlerin yapılacağı tarih belli oldu mu?' sorularının yanıtlarını sayfamızda aktardık. FIFA, corona virüs (koronavirüs) dolayısıyla futbol liglerinin ağustos ayına kadar sarkması nedeniyle yaz transfer dönemini yeniden belirledi. Türkiye liglerinde geçerli olacak 2020-21 sezonu öncesi yeni transfer dönemi netleşti. Detaylar haberimizde...

YAZ TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR VE NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararıyla 13-14-15-16 Mart 2020 günleri oynanan 26. hafta maçlarının ardından durdurulan Süper Lig, 12-13-14-15 Haziran 2020 tarihlerinde oynanan 27. hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Bir değişiklik olmadığı sürece 2019-20 sezonu Süper Lig, 24-25-26 Temmuz 2020 günlerinde oynanacak 34. hafta maçlarıyla sona erecek.

Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle liglerin yaz aylarına uzaması üzerine yaz transfer tarihleri de, bu sezona mahsus olarak yeniden düzenlendi. FIFA'nın açıkladığı tarihlere göre, Türkiye'de futbol yaz transfer dönemi 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü başlayacak ve 22 Eylül 2020 Salı günü sona erecek.

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

GÜNCEL PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ İSTANBUL'DA OYNANACAK MI?

AVRUPA LİGİ FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE OYNANACAK?

FUTBOL ERKEK OYUNU MUDUR?

TRABZONSPOR NEDEN AVRUPA KUPALARINDAN MEN EDİLDİ?

GALATASARAY BAŞKANI MUSTAFA CENGİZ'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERİ BARIŞ SUNGUR KİMDİR?

YABANCI OYUNCU KURALI NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

BEIN SPORTS HABER NASIL İZLENİR?

ZELJKO BRADOVIC FENERBAHÇE'DEN NEDEN AYRILDI?

EUROLEAGUE 2020-21 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN