Bu lig Kanarya'ya artık yük

Görünen o ki bu lig Fenerbahçe takımı için artık ağır bir yük. Peş peşe gelen kötü sonuçlar Fenerbahçe takımının tüm enerjisini, tüm direncini ve de tüm iştahını alıp götürmüş. Zaten pek yerine oturmamış bir oyun kurguları vardı. İşler kötü gittikçe o organizasyonda toptan bozulmuş.

Sezon başından beri söylüyoruz Fenerbahçe'nin en arızalı bölgesi orta alanı diye. Bu orta alandan hücum alanına doğru dürüst bir top çıkmıyor. Dün Advocaat bu bölgenin en enerjik ismi Souza'yı kenara mahkum edince Sarı-Lacivertli ekibin orta alanı iyice çöktü. Ozan'ın ne oynadığını anlayan varsa bana şöyle bir açıklasın. Futbolda yapılacak en basit iş topu koşturmaktır. Oysa Fenerbahçe'de başta Ozan sonra Alper ve Volkan topu koşturmak yerine topla bütün rakip savunmayı geçmeye çalışıyorlar. Hal böyle olunca da Fenerbahçe takımı ileriye bir türlü gidemiyor ve Sow da tehlike bölgede yalnız bir çaresizliğin başrol oyuncusu oluyor. Düşünün Advocaat bu etkisizliği Lens'i oyun kurucu olarak çözmeye çalışıyor ama o da bir yere kadar. Fenerbahçe'nin tek etkili ismi Lens tek başına ancak bu kadar yapabilir.

GOL BULMAKTAN ACİZ

Savunma deseniz ayrı bir dert.Kjaer olmayınca göbekten deliniveriyorlar. Nitekim maçın başında yedikleri gol bunun göstergesi. Büyük takım dediğin golü yese ona çabuk reaksiyon verir ama Fenerbahçe golü bulmasına rağmen bu karşılığı vermekten aciz. Kısacası sıkıntı her geçen gün artıp büyüyor.

Ligin dibindeki Gaziantepspor Fenerbahçe'ye bu kadar sıkıntı yaratıp, zaman zaman daha üstün oynuyorsa bilmem başka bir şey anlatmaya gerek var mı? Lig bitti, Avrupa rüyası sona erdi, elde kalan bir tek Türkiye Kupası var. Bu halleriyle orada da nereye kadar gidebilirler Allah bilir. Sarı-Lacivertli ekibin bal yapmayan, birbiriyle yardımlaşmayan, iştahını kaybetmiş bu arılarıyla işi gerçekten çok zor. Herhalde tek kurtuluş çaresi kongre gibi gözüküyor. Böylesine iştahsız bir takımı sanıyorum Fenerbahçe taraftarı hiç ama hiç affetmiyor. Ama planı olmayan bir takımın bu hallere düşeceğini de biz zaten çoktan söylemiştik.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.