Fenerbahçe bu kez kupaya çok yakın

Sarı-Lacivertliler, bugün Türk basketbolunun yıllardır hayalini kurduğu Avrupa Ligi şampiyonluğuna gerçekten çok yakın. Geçen yıl uzatmalarda elinden kaçırdığı bu kupaya uzanmak için Fenerbahçe'nin en büyük silahı takıma müthiş bir itici güç veren taraftarı. Sadece Sinan Erdem’de oluşacak coşkulu tablo değil Fenerbahçe’nin silahı. Öncelikle Real Madrid maçında gördüğümüz etkili savunma ve oyunun her anına konan mücadele Fenerbahçe’nin başka artıları.

Obradovic’in mükemmel taktisyenliğiyle oluşan disiplinli mücadelenin temel direği ise çember altındaki etkili silah Udoh. Bu bölgede ona yardımcı olan Vesely de bir başka önemli değer. Ancak Kalinic’in artan mücadele gücü ve skora olan katkısı da Fenerbahçe’yi öne çıkartan bir diğer etken. Dixon, Sloukas, Bogdanovic organizasyon ve skor için önemli silahlar. Datome ise bu takımın akıl küpü. İşte bunların hepsi bir araya gelince takım halinde mücadele eden ve sadece Spanoulis’e endeksli Olympiakos karşısında hiç kuşkusuz ağır basıyor. Basketbolda bir kişinin beş kişiyi yendiği pek görülmez. Bu nedenle de favorim Fenerbahçe.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum