Abu yok, Kartal yok

Siyah-Beyazlılar ligin en dominant futbolunu oynayan takımların başında geliyor ve ligin en çok pas yapan ve en çok topa sahip olan iki takımından biri haline geldi. 

Milli ara İlk yarıda Beşiktaş için müthiş  dönüşün başlangıcı olmuştu,Fakat bu ara Karakartal için oyuncu açısından hiç iyi olmadı. 

Takımın incileri olan Ghezal, Abubakar’ı sakatlıkla kaybetti, üstüne Cenk ve Dorukhanın hastalığı gelmesi Sergen Hoca’nın elini kolunu iyice bağlasada,oynamayan oyuncular için bir fırsat doğdu. 

Rakiplere göre küçük bir avantajımız var ama,şampiyonluğu konuşmak için erken diyen hoca, yorgun oyuncuları ile maça motivasyonu yüksek hazırlandık. 

Kasımpaşa rakibinin eksikliklerine iyi çalışmış,Top rakipteyken pres yapıp,kazandığı toplarla defans bloğunu önde tutan Beşiktaş savunmanın arkasına attığı toplarla tehlike bulma planı ile çıktı,2 deneme başarısızlıkla sonuçlansada, Necip’in tehlikeli yerde top kaybı Kasımpaşa’nın golü bulmasını sağladı. 

Golden sonra hareketlenen Siyah Beyazlı takım Larin ile 2 mutlak pozisyon bulsada Kanadalı’nın yorgunluğu son vuruşlarından belliydi. 

Kasımpaşa son vuruşları iyi yapabilse maçı ilk yarıda bitirebilirdi. 

Ghezall,Abubakar yokluğunda kendi oyununu oynayamayan Kartal ilk yarıda topa daha çok sahip olsada,tehlikeli pozisyonların çoğu Kasımpaşadan geldi. 

İlk yarıda sağ tarafda Rosier sol tarafda Nkodou çok çizgide kalmalarından dolayı kanatlardanda bindirmeler olmayınca, ilk yarıda sezonun en kötü takımı ortaya çıktı. 

Lajic,Atiba ile birşeyler yapmaya çalışsada olmadı. 

Oyuna müdahale edebilecek oyuncusu az olan Sergen Hoca Gökhan Töre’yi oyuna alarak oyuna biraz hareket getirtmeye çalıştı.Eline geçen fırsatları cömertçe harcayan Kasımpaşa, penaltıyıda kaçırınca,liderin oyun içinde kalmasjnı sağladı. 

Ersin kurtardığı penaltı ile 2015 -2016 dan sonra penaltı kurtaran ilk Beşiktaş kalecisi oldu. 

Elinde tek müdahale olan Oğuzhanıda oyuna alan hoca oyunu rakip sahaya yıksada istediği pozisyonları  bulmakta zorlandı. 

Düşme hattından kurtulmak isteyen Kasımpaşa yeni hocası ile ilk maçında iyi oynayarak kazanmayı bildi.Oyunu daha erken bitirecek pozisyonlarıda buldu ama atamadı,aldığı 3 puanla rahat bir nefes almış oldu. 

Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada kazanıp rahatlamak isteyen lider bu şansı iyi değerlendiremedi. 

Oynanan oyundan çıkan sonuçda Abubakar yoksa Sahada Beşiktaş’da yok 

İki hafta üst üste Beşiktaş maçına atanan Halil Umut Meler Sergen hocayı yine memnun edemedi,Aytaç oyundan çıkarken sizin yapamadığınızı onlar yaptı diyerek sitemini dile getirdi.İstenmeyen bir hakemin iki hafta üst üste maça verilmesi olayını Mhk nasıl yaptı düşünülmesi gereken önemli bir konu. 

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum