Değişiklik freni

Transfer döneminde forvet transferi yılan hikayesine dönen Beşiktaş sezon başından beri, başta savunma oyuncuları olmak üzere tüm takımın skora katkısı takım ruhunu müthiş yansıtıyor.

Kartal cumartesi günü oynadığı ilk 11’den sekiz oyuncu değişikliği ile maça başladı., Rotasyonda en önemli sürpriz ise Oğuzhan Özyakup ile oyuna başlamaktı. Sergen hoca ısrarla form tutmasını beklediği oyuncunun artık takımına birşeyleri vermesini istiyor.

Kartal maça tutuk bir başlamış gibi gözüksede, Pjanic, Batsuayi’yi pozisyona sokmanın çözümlerini aradı. Bosnalı yıldız ligde 3. maçında 3. asistini bu sefer Montero’ya yaptı.

Golden sonra Siyah-Beyazlılar müthiş pas oyununu göstermeye başladı. Pjanic, Ghezzal, Rosier başlangıcı ile Larin’in attığı gol,var sistemine takıldı. Sihirbaz’ın pasına Batsman dokundu, kaleci kurtardı. Kaleci Ferhat’ın acemice hatası Josef’e ceza sahası dışından ilk golünü attırdı. Golden sonra aklımıza direkt hocanın sözü “Topun gözü vardır, o girmek isterse girer” sözü golün direkt açılımını yaptı.

Kartal rölanti başladığı ilk yarıyı fazla gaza basmadan çok rahat bir şekilde bitirdi.

İtalyan hoca Montella topu Beşiktaş’a verip biz oyunumuzu oynarız düşüncesi tutmadı ilk yarıda.

İkinci yarı müthiş paslaşmalar devam etti. Pjanic ile başlayan atak Ghezzal asisti son haftaların golcü sol beki Rıdvan ile bitti. Vargas’ın golü sonrası İtalyan hoca son şampiyona oynanması gereken oyunu oynatmaya başladı. Topa daha çok sahip oldu. Yorulan Josef üstüne giden misafir takım karşılığını aldı.

Sergen hoca hemen düşen orta sahasına müdahaleyi yaptı. Larin, Oğuzhan, Pjanic yerlerine Kenan, Atiba, Salih hamlesi geldi. Pjanic sahada olmayınca Beşiktaş vasat bir takım haline dönüyor. Bu Antalya deplasmanında da görüldü,bu maçtada.

Balotelli klasına yakışan bir gol attı ve kendisini istemeyen Sergen Yalçın’a selamını gönderdi.

Kartal’da oyuna giren oyuncuların gerekli desteği verememesi, Josef’in yorulması maçın gidişatını değiştirdi. Kalan sürede Adana Demir oynamaya başladı ve son dakikada beraberlik golünü buldu ve sahayı karıştırdı.

Antalyaspor maçı ile başlayan türbülans, bu maçın ikinci yarısında da görüldü.Bu olay sık devam ederse Beşiktaş için ligde işler zorlaşabilir.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum