Direncin meyvesi

İlk yarının lider takımı, ligin en formda, en çok gol pozisyonuna giren takımı, en formda hocalarından biri Sergen Yalçın ve Kara Kartalı... 

Oynadığı son iki maçta kaybettiği 5 puanda da Beşiktaş sahada her şeyi yaptı ama şans yanında değildi. 

Sergen hoca futbol oynarken kendisi açısından sabırlı değildi, ama yönettiği oyuncular açısından bu sabrın ötesinde. Ozan Tufan ile başlayan Ljajic ve Oğuzhan ile devam eden serüven... Bu hikayede Ozan tuttu, Ljajic yavaş yavaş kendine gelir gibi, Oğuzhan için yorumcuyken yaptığı açıklamada “Onu bu kadar büyütmeyin, büyük maçlarda ortada yok” demişti. Nitekim Oğuzhan bu sezon şu ana kadar sahada hiç yok... 

İsteyerek getirdiği N’Sakala ise muamma ötesi... 20 dakikada gördüğü çift sarı kart büyük takımda olamayacağını gösterdi. Çıktıktan sonra Necip’in merkezden uzaklaşması ile takım daha net oyun kurdu. 

İlk yarıda üç büyük takımı yenen Konyaspor 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında ilk yarıda tehlikeli pozisyon bulamaz ve şut atamazken değişik bir veri gösterir gibiydi. 

İkinci yarı Kara Kartal oyun üstünlüğünü gösterse bile istediği pozisyonları Aboubakar’a hazırlayamadı, Abu’da son haftalarda formsuz grafiğini gösterdi. Kara Kartal 10 kişi kaldıktan sonra daha dirençli ikili mücadeleleri kazanan dirençli bir takım olduğunu gösterdi. Ghezzal’ın hazırlayıp, yorgun Atiba’nın asisti ile Beşiktaş kabustan döndü. 

İlk yarıda 3 büyük takımı yenen İsmail Kartal ve öğrencilerinin eksik Beşiktaş karşısındaki oyunu, Süper Lig takımından ziyade 2 lig futbol takımı gibiydi. 

Oyun geneli vasat bir maç olsa da günün en güzel özeti epilepsi için bak kampanyasına destek olmak için oyuncuların global rengi olan mor gözlükler ile sahaya çıkması oldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum