Fenerbahçe sakin kalmalı

Fenerbahçe yönetimi, futbolcuları, taraftarı ile bu sezon oynadığı futbolla el ele, omuz omuza şampiyonluğa kilitlense de başta yönetimin finansal sorunları çözmek için giriştiği adımlar, TFF ile verdiği amansız limit arttırma olayı istediği gibi sonuçlanmasa da, kazandığı maçların diğer haftasında hakemler kızağa çekilse de, rakibi Trabzonspor maçının ertelenmesi, Tahkim Kurulu’na yaptığı itirazlardan netice alamasa da... Fenerbahçe, hedeflerine doğru yoldan gidiyor.

Geçtiğimiz hafta kulüp başkanlarının yoğun açıklamaları, ortamın sıcaklığı ve şampiyonluk yolunda oynanacak kritik Trabzonspor maçı...

Fenerbahçe için oynayacağı ilk 6 haftadaki maçlar, kilitlendiği hedefte büyük rol oynayacaktı. Gaziantep ve Başakşehir maçlarını kayıpsız geçen Sarı-Lacivertliler, Trabzon deplasmanında kaybetmez ise, büyük avantaj sağlar. Başakşehir karşısında oynanan oyun, takım yardımlaşması, orta sahada Gustavo -Ozan faktörü, Max Kruse’ın kendine gelmesi, Muriç’in formu, Trabzon deplasmanın da yeter mi? Zor.. Stoper Jailson‘un form grafiği, sol bek Dirar’ın yapacağı ya da yapmayacağı hatalar, sonucu etkiler. Bordo-Mavili ekip tartışmasız Türkiye’nin en iyi hücum hattına sahip takım. Sosa önderliğinde, Sörloth’un bitiriciliği, bize çok güzel bir maç izleyeceğimizi gösteriyor. Maç öncesi saçma sapan provokasyonlar olmaz ise, sakin kalan takımın istediği sonucu çıkaracağı mücadelede, ilk yarıda oynanan maçtaki güzel görüntüler, başkanların yakınlaşmaları bu maça da yansıması beklenen hareketler olur. Aksi durum, maç öncesi ve sonrası için büyük tehlike arz eder.

Ayrıca Malatyaspor-Trabzonspor maçının ertelenmesine basın açıklaması yapmak bir çok iş ile uğraşan yönetimin psikolojik yorgunluğu ile ilgili bir hata gibi geldi. iki güzide kulübün arasındaki mesele, bu iki kulüp dışında yalnızca bu konu ile ilgili açıklama yapamayan TFF’nin arasında olan bir konu…

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum