Gençlere kaza kurşunu

Yıllarca beklediğimiz harika bir genç jenerasyon...

Başta kalecilerimiz olmak üzere, defans, orta saha, hücum dahil on yıl gibi uzun bir süre emin ellerde olacak. Tek eksiğimiz yıllardır genel bir eksik olan forvet eksikliği. 35 yaşında olan Burak Yılmaz dışında nokta olarak göstereceğimiz bir forvet eksikliğimiz var. Bunu da Cenk Tosun, Enes Ünal ile çözebilirsek Almanya’nın gençleri ile yakaladığı başarıyı yapmamız içten bile değil.

Macaristan, Sırbistan ve Rusya kurasında en zayıf halka gibi görünen Macaristan Milli Takımı karşısına çıkan millilerimiz, ilk yarıda kendi futbolunun çok uzağında bir oyun sergiledi. Dağınık bir futbol, oyuncuların birbirinden haberi yok tarzı, iki, üç kritik noktada değişiklik ( Kaan, Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç) bununla beraber oyuncularımızın oynadığı liglerin başlamaması bu vasat oyunu gösterdi...

İkinci yarı biraz daha toparlanıp üstlerine gidince istediğimiz atakları bulmaya çalışsak da forvetimiz Burak Yılmaz’ı pozisyonlara sokamadık.

Organize olup biraz üzerine gidebilsek kırılgan ve hata yapabilecek bir defans hattı vardı. Şenol Hoca çalıştırdığı bazı kulüp takımlarında yeni oyuncuları görmek için, bazense kurulu ve oturmuş kadroları değiştirmek için kumar oynayan bir hoca. Bu maç için de oynadığı kumar, organize ve istekli olan bir rakibe ters tepki yaptı. Uzun yolumuzda erken kazalar her zaman iyidir, Millilerimiz de bunu ufak kaza olarak görüp yoluna emin adımlarla gidecektir.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.