İki ileri bir geri

Sergen Yalçın geçen hafta kazanan takımını değiştirmeden, ligin en ilginç takımı Gaziantep FK karşısına çıktı. Sakatlıkların çokluğu bazı oyuncuların form tutamaması kadro derinliğinin azlığı hocanın bu değişimler ve oyuna müdahale edememesi açısından şanssızlık... 

Sakatlık kabusları maç öncesi ( Necip) maç içinde Welinton ile devam etti. 

Gaziantep FK, Beşiktaş’a ilk yarıda iyi çalışmış önde baskı kurup formda oyuncuları Ghezzal ve Rosier’in koridorunu kapatarak kanat bindirmelerini kesmiş oldu. Oğuzhan’ın bitirici ara pasları Aboubakar ile buluşturamaması vasat işleyen sol koridor N’Sakala ve Larin ikilisi uyumsuzluğu da eklenince oyunun kontrolü geçmiş oldu. Stoper Montero’nun zamanlama hatasından dolayı kalesinde golü gördü. 

Sergen Hoca ikinci yarıya Josef , Mensah hamlesi ile başlasa da, genç kalecisi Ersin’in hatalı çıkışı birazda tartışmaya açık olan bir pozisyonda takımını eksik bıraktı. Sağ beki Rosier’in oyunda biraz hareketlenmesi yaptığı asist ile beraberliği bulsa da, İspanyol stoperinin yaptığı ikinci hata şanssız giden bir maçta oyuna tutunulmasının önüne geçti. Kalan dakikalarda elinde müdahale edecek bir kadro derinliği olmayan Beşiktaş iki maçlık galibiyet serisini Antep deplasmanında bırakmış oldu. 

Sezon başından itibaren istenilen transferleri yapamayan, uzun sürecek olan lig maratonunda kadro derinliğinin azlığı, formsuz oyuncuları, üst üste gelen sakatlıklardan dolayı şanssız zamanlar geçiren Sergen Hoca, özellikle ilk yarıda oyunu ileriye taşıyan tek oyuncusu Oğuzhanı çıkartmak gibi bu maçta yaptığı hamleler ile en büyük destekçisi olan taraftarı karşısında kredisini biraz daha düşürmüş oldu. 

Kazanılan Denizlispor, Malatya maçına nazaran Gaziantep FK, daha diri, takım oyunu oynayan bir rakip olunca belki de Beşiktaş’ın kumaşı görünmüş oldu. 

Siyah-Beyazlı ekip erken havlu atmak istemiyor ise yönetim ve teknik ekip ile arasında olan sorunu çözmeli, bu sorunlar devam ederse Beşiktaş ilk yarı bitmeden lige havlu atmış olur... 

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum