Kadıköy’de kazandı

Kadıköy’de üst üste gelen mağlubiyetlerin ardından Erol Bulut kupa maçının önemini çıkardığı kadro ile gösterir gibiydi.

Maça golle başlayan Sarı-Lacivertliler, kaleci Altay’ın amatörce hareketi ile kendi ile beraber genç Ömer Faruk Beyaz’ında oyundan çıkmasına neden oldu. Erol Hoca rakipten korkusundan mı yoksa takıma olan güvensizliğinden dolayı mı bilinmez ama genç oyuncuyu çıkartarak bir hataya imza attı.

İlk yarıda sahada yıldızları ile fark yaratacak bir Fenerbahçe beklenirken, Karacabeyli futbolcuların kendinden emin, güvenli ve tehlikeli ataklarını gördük. Genç kaleci Oytun ise kurtarışları ile takımının oyundan kopmasını engelleyen isim oldu.

İkinci yarı isteksiz, ruhsuz futbolunu devam ettiren Fenerbahçe, nispeten zayıf rakibi önünde deyim yerinde ise sahada hiçbir şey yapmayarak turu geçse de şansı ile kupada devam etme hakkını kazandı.

Fenerbahçe taraftarına Kadıköy’de kazansa da Karacabey Belediye’nin güzel futbolunu izleterek resital sunmuş oldu.

Algılara cevap, saha içinde olacak ifadeleri söylenirken bahsedilenin bu olmadığını düşünüyorum. Sportif Direktör Emre Belözoğlu açıklamaların da takımda herhangi bir panik havası olmadığını açıkladı.

Taraftarın camianın bir panik havası değil oynanan ruhsuz oyuna tepkisi var...

Kadıköy’de üst üste kaybedilen puanları seyirci olmayışına bağlamak, pandemi sürecinde seyirci olmayacaksa puan kayıpları mı olacak...

Fenerbahçe taraftarı yıllardır şampiyonluk, başarı gelmese de diğer takım taraftarlarına göre her zaman maddi manevi futbolcularının ve camianın yanında oldu olmaya devam edecektir.

Suni gündem konuları çıkartmak, Fenerbahçe’nin büyüklüğünü gösteriyordur. Onu lig başlamadan şampiyonluk havasına sokuyordur, ama taraftar artık bunlara cevabı saha dışında değil saha içinde görmek istiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.