Kaptanın vedası

24 yıllık futbol yaşantısı başarılarla dolu olan bir futbolcunun oynayacağı son maçının Kadıköy’de sessiz sedasız olacağını kimse düşünmemişti.

Ama imkanlar bunu da yaşamamızı gösterdi. Son kez Rizespor maçına çıkan kaptan kişisel becerisi ile kazandırdığı penaltıyı gole çevirerek aktif futbol hayatına güzel bir kapanış yapmış oldu. Önümüzdeki sezonda Sarı-Lacivertlilerin başarısı için yapacağı transferler ile tribünden vereceği destek Fenerbahçe için daha olumlu olacaktır. Gecenin en güzel olayı ise Emre’ nin oyundan çıkarken kaptanlığı genç yıldız Ömer Beyaz’a bırakması oldu...

Fenerbahçe için sıralamanın değişmeyeceği, Rizespor için bir puanın hayati önem taşıdığı maçta Sarı-Lacivertli takım, sezonun geneli gibi topa sahip olup, kalesinde yine bireysel hatalar ile pozisyonlar gördü. Kaleci Harun uzun süre oynamamasına rağmen hazır olduğunu yeni gelecek olan hocaya gösterir gibiydi... Rizespor yakaladığı fırsatları gole çevirse son dakikalara diğer maçtan gelecek sonuçları beklemeden rahat bir oyun oynayacaktı. Forvetleri Skoda biraz genç olsa büyükler için transferde yazılacak ilk forvet olabilirdi.

Geçen sezonu 6. sırada bu sezonu 7. sırada bitiren Fenerbahçe için yeni sezonda şampiyonluk hedef olacak ise yapacağı transferleri iyi ölçüp biçmesi gerekmekte. Aksi bir başarısızlık yönetimi çok zor duruma sokacaktır. Önümüzdeki sezon için yeri garanti olacak oyuncular, eğer kalırlarsa Gustavo ve Muriç , kaleci Altay, Ferdi ve şans verilir ise Ömer Beyaz olacaktır.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum