Kartal idare etti

Şapkadan tavşan çıkarmak güçtür.tabii, tavşandan daha büyük ve daha hareketli bir hayvan olan kartalı çıkarmak çok dahada güçtür. 

Sergen Hoca bu sene tavşan bile çıkmaz diyen şapkadan,savaşan bir kartal çıkardı. 

Takımın incisi,ligin asist kralı Ghezall onun için,kendimi sahada çok rahat hissediyorum ve ifade edebiliyorum.Bunda hocanın çok etkisi var,Kendisi’de yıllardır 10 numarada oynamış oyuncular üstünde kısıtlama yapmayan biri. 

Herkes’in takımında eksiklikler var,Sıkışık bir takvim var çıkan 11 oyuncu var ise eksik yok demektir,herkes için şartlar eşit. 

Maç pozisyon ve son haftaların formda ismi Oğuzhan’ın kazandığı penaltı ile başlasada, Nkodou lakayit hareketlerle penaltı atınca Beşiktaş ilk dakikada fişi  

Çekme işini yapamadı.(Beşiktaş Süper ligde kullandığı son 3 penaltının ikisini kaçırmış oldu) 

Oyuna iyi başlayan Oğuzhan talihsiz bir sakatlığı eklenince Kartal oyuna şanssız başladı. 

Josef -Atiba pas trafiğini bozan, kanatlarda Nkodou ve Ghezal’ı iyi  kapayınca ilk yarıda  Beşiktaş istediği oyunu sahaya süremedi. 

Topa daha çok sahip olan Karakartal,diğer maçlara göre bu maçda biraz daha pas hatası yaptı,bunda başkent ekibinin orta sahadaki baskısı oldu. 

Penaltı dışında ilk yarının sonuna doğru,josef pası ile Larin kaçırsada, Kartal’ın yapamadığını sarı Lacivertli takım kendi kalesine gol atarak yaptı. 

Cezayirli ölüm noktasına yaptığı ortaya anlaşmazlık sonucu ile golü buldu.( Golden önce Vida’nın dirseği faul gibiydi verilebilirdi) 

İkinci yarı başında sahneye yine Kulusic çıktı,güzel bir kafa vuruşu ile kalesine bir gol daha gönderdi. 

Golden sonra,nedensiz bir sebepden dolayı savunmaya çekilen,ligde savunma anlayışını yapamayan Karakartal kalesinde pozisyonlar görmeye başladı. 

Üst üste iki pozisyon ardından kazanılan penaltı,başkent ekibini oyunda kalmasını sağladı.Weilton yaptığı penaltı ile 2017-2018 sezonundan bu yana en fazla penaltı yapan oyuncu oldu. 

Son dakikalarda Ersin”in kalesinde devleşmesi ile kendi oyuncusunun gol atamadığı bir maçda,bir puan aldı. 

Başkent ekibi İstanbul’ a 3 önemli oyuncusu ( Borven lobjanidze , Endri Çekici eksikliklerine rağmen Çok önemli bir puan alarak şampiyonluğa giden rakibine çelme takmış oldu. 

Açıklandığında Beşiktaş taraftarının tehlike olarak baktığı Halis Özkahya maç içerisinde Ankaragücüne 2 penaltı, 17 hafta sonra Beşiktaş lehine bir penaltı çalarak maçı idare etmeye çalışsada, verdiği bazı kararlarda Hatalıydı. 

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.