Klas ayak farkı

Alınan son maçtaki mağlubiyet ve ardından gelen milli ara Sarı-Lacivertliler için zor bir süreç oldu. Spor camiasında bitmek bilmeyen eleştiriler, milli maçtan dönen oyuncularının sakatlıkları bu zorlu süreci daha da güç bir hale getirdi.

Erol Bulut, maç takviminden şikayet etse de bu durum, elindeki geniş kadro derinliğinde oyuncularını görmesi açısından onun için büyük avantaj...

Ligde oynadığı maçların ilk yarısına baskılı bir oyunla başlayan Sarı-Lacivertliler, sezon boyu çok konuşulan oyuncusu Mert Hakan ile güzel bir gol bulsa da, geçen sezondan kalan ilk şutta gol yeme alışkanlığını bozmayarak, kalesini gole kapatamadı. Tartışmaya açık bir penaltı ile golü bulan Fenerbahçe soyunma odasına biraz rahat girdi.

İkinci yarıya golle başlayan Fenerbahçe, Mert Hakan’ın çabası, Pelkas’ın güzel pası, Arjantinli yıldızı Sosa’nın bitirici vuruşu ile akan oyunda da golü bularak bu eksikliği de biraz çözmüş oldu.

Perotti, sonradan oyuna giren Ozan Tufan ile beraber bu takımın vazgeçilmez oyuncularından biri olacaktır.

Zaman zaman tarafımdan da eleştirilen Ozan Tufan, Sergen Yalçın ile başlattığı yükselişini eleştirilere kulak asamayarak doğru bir şekilde devam ettiriyor.

Yeni bir takımı olan Erol hocanın “Daha sonraki maçlarda 4-5 gol de bulacağız, kasım ayı ortalarında sistemimiz daha da oturacak” söylemleri Gençlerbirliği maçı ile başladı. Suskun golcüleri Cisse, Samatta ve Ademi’nin gelecek maçlarda form tutması takım açısından da işlerin daha da kolaylaşacağını gösterdi.

Sağ bekte Gönül’ü aratmayan Lemos, bu takımın joker oyuncularından biri olacağını, sol bekte Caner kadar bindirmeler yapamayan Novak ise yaşadığı maç eksikliğini atlatırsa takımın her bölgesi için güzel bir rekabetin olacağı sinyalini verdi. Bu gelişmeler hoca için de keyifli bir sıkıntı olacak.

İkinci yarı oynanan oyun ve takım ruhu, sezon sonu gelecek başarının ufak bir habercisi. Aksine Erol hoca maç sonu takımının performansını çok beğenmese de önünde oynayacağı Beşiktaş maçı ile görüşleri daha da değişecektir...

Mert Nobre ile daha derli toplu bir takım görünümü sergileyen Gençlerbirliği, Başakşehir maçı gibi kontratak ile bir şeyler yapmaya çalışsa da kendi sahasında farklı bir mağlubiyet almış oldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum