Kovalım Pereira’yı ya sonrası?

Fenerbahçe teknik direktörünün ismi Vitor değil de Volkan olsa da bu kadar eleştirir miydik acaba?

Şu an Portekizli hoca başarılı mı? Değil. Yeni bir sistem deniyor, böyle geçişler puan kayıpları ve sıkıntılı günler yaratacağı biliniyordu yönetim tarafından. Hocanın tek handikapı çok oyuncu denemesi ve ideal 11’ini bulmakta geç kalması, bitirici bir forvetin olmaması.

Bu olaylar daha çok idman yaparak, zayıf yönlerine çalışarak düzeltilir, bu işleri yapacak usta ayakları var bu takımın. Konu Fenerbahçe başarısızlığı olunca, topyekün eleştirilerde spor manşetlerinde yer bulmaya başlıyor. Bunu da yapanlar, büyük Fenerbahçeliyim diyenler. Hocayı gönderiyorlar, yenisini alıyorlar. Başkan hata yaptı, hatasını erkenden düzeltsin. Fenerbahçe böyle oynamaz şöyle oynar lakırdıları, buyurun göreve gelin, gelmem. Gelen de 7 hafta dayanabiliyor. Mesut Özil üzerinden yapılan eleştirilen yorumlar, hocaya değil, camia ya zarar veriyor.

Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş ile puan aynı, uçuyor kaçıyor denilen Galatasaray bu takımın 1 puan önünde. Sergen hoca ya da Fatih hoca için kanallar da veya gazetelerde ağır eleştiri var mı?

Yok.

Konu Fenerbahçe olunca gündemi ve getirisi daha çok oluyor. Yıllardır aynı senaryo, sezon başı bu hoca ile bu takım rakiplerine fark atar. 10 haftadan sonra bu hoca nasıl hoca. Daha büyük sorun güvenini yitiren yönetimin sessiz kalması. Kazanılan maç sonraları açıklamalar yapan sayın başkan, başarısız sonuçlardan sonra ortalara çıkmıyor, çıkamıyor. Asıl büyüklük böyle zamanlarda olmaz mı? Çıkın net tavrınızı ortaya açıklayın, biz hocamızın ve takımımızın yanındayız, güvenimiz tamdır.

En kolayı olarak da her zaman yaptığınız gibi, hoca ile yolları ayırınız. Hafta sonu Divan Kurulu’nda Fenerbahçe için çok güzel özetleme yapıldı. Ligin hemen başında bastıkları panik butonu hızlı şekilde yoluna devam ediyor.

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum