Olmuyor ne yapsan olmuyor

Olmuyor ne yapsam olmuyor, bu kaçıncı ayrılık akşamı. Duvarda, asılı resminle bir benden bir sen geçiyor. Dönersen Islık çal şarkısı ile durumu ne güzel anlatmış Manuş Baba. Fatih Terim ile Galatasaray’ın son yıllar da özdeşleştiği şarkı, duvarda asılı zaferler, artık senden geçti diyor.

Avrupa Fatihi, Avrupa’da çıktığı son 42 maçta 4 galibiyet alabilmiş. Terim ile çıktığı son döneminde 20 maçında 3 galibiyet 5 beraberlik 12 mağlubiyet yaşadı.

Daha önce de belirtmiştik, Avrupa ile makasın açıldığını, sisteme ayak uydurulması gerektiğini. Hadi PSV Eindhoven güçlüydü sizden daha hazırdı, beraber oynayan oyuncular topluluğuydu. Peki perşembe akşamı oynadığınız St. Johnstone; İskoç liginin vasat takımı.

Daha oyunun başında öne geçebilirdik. Bu tip takımlara karşı golü erken bulmanız gerekmekte. Direkten döndü, boş kaleye kaçtı. Muhammed atamadı, Muslera kaçırdı. Her maç sonu birbirine yakın açıklamalar sonuç 3 yıl daha verin, yeni genç takımız.

PSV Eindhoven yenilgileri, son alınan beraberlik, ya da geçen sezonun geneli ile ilgili kendisi ile ilgili öz eleştiri yaptı mı Sayın Terim? Çok nadirdir Hocam siz şansa inanmıyorsunuz, Galatasaray taraftarı 3 yıl sabretsin diyorsunuz, Galatasaray değişecek diyorsunuz ama yaptığınız kritik hatalar her gün ülke puanından gidiyor.

Rıza Çalımbay’ın Yiğidoları bir çok eksiği olmasına rağmen deplasmanda 1-0’dan geri gelip Avrupa’da üst üste 3 galibiyetini alıyor. Ülke puanına müthiş katkı sağlıyor. Trabzonspor son dakikalar içinde galibiyeti kaçırıyor. İki takımımızın oynadığı rakipleri güçlü ve ligi devam eden takımlar.

Sayın Terim artık suçu oyuncularına, basına, oraya, buraya, atmaktansa kendi performansını, gözden geçirip, çok sevdiği Galatasaray’ı Avrupa’da eski haline döndürmeli. Böyle devam ederse taraftar kendisi için artık takımın başından gitsen diyoruz. Bu ikili delilik sona ersin sözleri söylenmeye başlayacaktır…

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum