Soğuk adamın gecesi

Lig şampiyonluğunu son haftalarda kaptıran Trabzonspor ve ligimize oynadığı futbolla renk katan Alanyaspor, daha önemlisi hücum futbolu ve renkli bir oyun oynayan her zaman golü düşünen iki takımın finali...

Beklendiği gibi Bordo-Mavili takım daha çok topa sahip olarak pozisyonlar bulmak, Alanyaspor ise bekleyip kontra ile ağır Trabzonspor defansını golcüsü Cisse ile vurmayı planlamıştı. Ligin en çok gol atan golcülerinin gecesinde 'Kuzeyin Kralı' son gol kralı Sörloth, çok güzel bir gol attırdı.

Norveçli yıldız; Didier Drogba, Bafetimbi Gomis, Mario Gomez gibi forvetlerden sonra ülkemize gelen, izlediğimiz eksiksiz komple forvetlerden bir tanesi. İkili mücadelelerde yıkılmayan, hava toplarının hakimliği dışında, çok iyi de top süren bir oyuncu. Gelecek sezon Trabzonspor'da kalır mı bilinmez... Ekuban sakatlanana kadar iyi olan forvete, Guilherme ve Bilal ayak uyduramasa da Bordo-Mavililerde ayakta kalan tek oyuncu oldu Sörloth oldu ve attığı golle sonucu belirledi.

Alanyaspor hocası Erol Bulut, maç öncesi futbolcularına gelen tekliflere karşı oyuncularının kafalarının karışık olma olasılığı var mı sorusuna verdiği 'futbolcularımı böyle şeyler daha motive eder' sözü sanki ters çıkmış olacak ki, ligin en çok gol atan 2 oyuncusundan Cisse maç boyunca gezdi. Bakasetas ve Fernandes sanki Alanyaspor veda etmiş gibi sorumluluktan kaçar gibi bir final oynadılar.

Trabzonspor, Ünal hoca ile devam etse belki ligi 2 kupayla kapatması işten bile değildi.Hoca olarak takımı iyi bile Eddie Newton ile devam edilmesi yeni sezonda Bordo-Mavili takım için daha iyi olabilir. Süper Lig'in şampiyonu Başakşehir ile başlayıp diğer liglerde şampiyon olan 24 AnagoldErzincanspor, Tuzlaspor, Turgutluspor ile beraber Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonsporu da tebrik ediyoruz.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum