Takım Sergen’e borç yönetime

Sayın Ahmet Nur Çebi, Avrupa ve bazı lig maçları öncesi yaptığı açıklamalar bazı oyuncuların form grafiğini etkiler derecedeydi. 

Avrupa maçı öncesi pandemiden dolayı indirime giden tek oyuncumuz Necip diğerleri şimdilik yanaşmıyor açıklaması, Dorukhan Toköz’e teklif yaptık kabul ederse oynar, oynamazsa gider söylemleri, keşke Şenol Hoca bizimle kalsaydı sözlerinin yanı sıra Sergen Yaçın ile girilen transfer atışmaları ve iki yıl geçmesine rağmen bitmeyen eski başkan polemikleri... 

Alınan Gaziantep mağlubiyeti sonrası oynanacak olan Başakşehir ve Fenerbahçe maçları Sergen hoca, başkan ve yönetim için son virajdı. Sokak kısıtlamasına esprili bir yaklaşımla ‘Maçı ilk yarıda bitirip gitmeliyiz’ söylemi sanki hocanın içine doğdu. Kara Kartal maçı ilk yarı bitirdi. Hoca kendisini eleştirenlere kısa bir cevap vererek, ben Beşiktaş efsanesiyim, ama kısıtlı kadrolarla bir şeyler başarmaya çalışıyorum dercesine sahada mücadele etti. 

Umarım Sayın Çebi, Başakşehir maçı öncesi yaptığı gibi derbi öncesinde de idmanları seyreder, oyuncularına moral verir, ödemelerini yapar çünkü başkanlık bunu gerektirir. Dorukhan indirim yapmamış, Ljajic koşmuyormuş bunlar hocanın işleri... Siz takım ödemelerinde, sponsorluklarda neler yapılacak onunla meşgul olmalısınız. 

Bir de artık Fikret Orman dönemi yok, sizin döneminiz var, ikinci yılınızdasınız. 

Asla geçmişte yaşama, geçmişten ders al sözü ile ilerlenmeli artık... 

Ayrıca hafta sonu derbi için tempolu ve güzel bir maç olacağını, Fenerbahçe kadar iyi ve kaliteli oyunculara sahip olduklarını belirten ve iyi oynayan kazansın söylemi ile hocanın kendinden emin tavrı, takdire şayan. 

Atiba heykeli mi,  

ders kitabı mı? 

Futbol camiasının gündemi Atiba heykeli. Yapılır ya da yapılmaz bilinmez ama Kanadalı oynadığı oyun ve mücadelesi ile taraftarının gözünde bunları aştı. Atiba dışında Sergen Yalçın’ın yeteneğini, Emre Belezoğlu’nun saha içinde kazanma hırsı, saha dışı efendiliği, Cristiano Ronaldo’nun çalışkanlığı ile hayatta imkansız bir şey olmadığını, altyapılarımızda beklediğimiz gençlerimiz için böyle oyuncuların yaşantıları, çalışmaları bir video ya da bir kitap haline getirilip öğretilmesi heykel olayına göre daha yararlı olabilir… 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.