Tek suçlu futbol topu

Vatandaş market, pazar pahalılığından şikayetçi. Çiftçi mazot , samandan şikayetçi.

Marketler zinciri, artan ulaşım zamlarından şikayetçi. Yöneten hepsinden şikayetçi.

Tek suçlu patates

Futbolumuza döndüğümüzde başkanlar hakemler, MHK ve TFF den şikayetçi.

Teknik direktörler, sistemine uymayan futbolcuları oynatmaktan şikayetçi.

Futbolcu üç günde bir maç oynamaktan şikayetçi.

Tek suçlu kurallar

Sekiz haftada, dokuz teknik direktör değişmiş. Hayırdır diye soran yok. Ülke sınırları içinde kendilerini, ‘İmparator’, ‘Filozof’ olarak tanımlayan, bir kupa kazanıp herkese her şeyi söylemekte özgür olan hocalar nerede? En önemlisi Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği nerede? Onlar da biliyor bu sistemin işleyişini.

Milli Takımımızın başına yabancı hoca gelince, bazıları cesaret alıp eleştiri yapmışlardı oysa.

Dördüncü yıl içerisinde 61 transfer yapıp, başarı elde edemeyen, 7 hoca değiştiren başkan. Plansız yapılan transferlerle, kulüpleri zarara uğratan başkanlar. Her gelen yönetiminin, mali tablodan diğer yönetim sorumludur. Ama yönetimlerde kendilerinin de olduğunu unutan başkanlar. Slogan at, izi kalsın düşüncesi ile, sloganın sonucunu çözemeyen başkanlar. Maç öncesi hakemi her anını izleyeceğim söylemleri ile baskı altına alan başkan. Her başarısız maç sonunda,arkasında desteği olmayan hakemleri suçlayan başkanlar.

Tek suçlu düdük

Gelenek haline gelen, hakem eleştirileri ilk Sekiz haftada tavan yaptı. Tehditler, eleştiriler havada uçuşuyor, bunlara cevap verecek MHK başkanı kayıplarda. Onun da başkanı olan TFF başkanı inşaatta.

Tek suçlu demir

Futbolcularımız üç günde bir maç oynamaktan şikayetçi, 90 dakika oynanan maç da topun oyunda kalma süresi 45 -50 dakika, bir futbolcu oyun içinde hareketi en abartılı bu kadar. Milyon euroların uçuştuğu, ulaşımdan giyimine kadar bedava olduğu yerde.

Tek suçlu çimler

Yönetenlerin koyduğu kuralları uygulamadığı, başkanların harcamaları kendi parası olarak görmeyip savurduğu, teknik direktörlerin gelişen futbol sistemine ayak uydurmadığı sistemde çok yakın bir zamanda suç taraftara kalabilir.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum