Tercihler yanlış olunca

Uzun bir süreci yönetiyoruz, oyuncularımızla 7/24 birlikteyiz, Fenerbahçeli oyuncular üzerinden tartışılmak olmamalı.’ Bu sözler maç öncesi Ersun Yanal’ın açıklamaları.

Süper Lig’in en fazla gol atan ve en fazla pozisyona giren iki takımının karşılaşması bugün bekleneni vermedi. Maça hızlı başlayan, son 10 maçında kendi seyircisi önünde gol bulan formda Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe’nin defans bloğunda yaptığı hatalara iyi çalışmış olacak ki, Guilherme’nin Jahovic ile iyi uyumuyla Fenerbahçe kalesinde tehlikeli pozisyonları yakaladı. Altay’ın devleştiği ilk yarıda ,Fenerbahçe için Moses’ın altıpas içinde zoru başarması kırılma anları oldu.

İlk yarıya hakem Mete Kalkavan’ın kararları damga vurdu, Malatyaspor’un verilmeyen temiz golü, Fenerbahçe’ye verilen penaltı, ki adalet tecelli etti... Emre, kötü penaltı kullanarak topu kaleciye teslim etti...

Maçın ikinci yarısının ilk yarıya göre daha sert geçeceği düşünülse de, iki takım da dengeli oynayıp, yapılacak bir hata ile golü bulacağı bir yarı ortaya çıkarttı. Karşılaşmanın son dakikaları nefes kesse de, Süper Lig’in en çok gol atan iki takımının maçından gol sesi çıkmadı.

Ersun hocanın maç öncesinde yaptığı açıklama, 70. dakikaya kadar gösterdi ki Alper hazır değil ve olamayacak. Nitekim Alper oyundan alındıktan sonra Fenerbahçe son bölümde Malatya kalesine oyunu yıktı.

Ersun hocanın 7/24 takımı ile olduğu belli de, oyuncularının böyle maçlarda neler yapacağını bilmemesi muamma...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.