Trabzon penaltıları ile mi güzel?

Bakanların harman olduğu yerdir Trabzon şehri. Geçen sezon şampiyon olduğunda bu bakanlar statta fotoğraflar çekip, kutlamalarda yerlerini almışlardı. Bu şaşılacak bir şey midir? Hayır. Her taraftar gibi, her kişi gibi onlar da tuttukları takımları destekler, maçlarına giderler. Ancak bir taraftar olarak üstünde bulundurduğu kimliği 90 dakika üstünden çıkarmak şartı ile.

Son 3 maç kazanılan 3 penaltı. Kayserispor karşısında penaltı ile kazanılan maç sonrası, sosyal medya, eski hakemler, yorumcular kazanılan penaltının yanlış olduğunu dile getirdi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı “Zorlama bir penaltıyla maçın seyri değişti” dedi. Hakemin adaletsiz bir maç yönettiğini söyleyen başkan “3-4 yıldır Trabzonspor maçına verilmeyen- verdirtilmeyen bir hakem ne hikmetse bizim maça verildi” diyerek asıl soruna dikkat çekti.

Trabzonspor maçlarında düşünerek yorum yapan Erman Toroğlu bile böyle penaltı olamayacağını söyledi. Maç sonu en belirgin açıklama ise Abdullah Avcı’dan geldi ”Trabzonspor bu ülkenin güzel bir takımı biraz saygı istiyorum.” Şampiyonluğa giderken açıklamalarınızda bizim şampiyonluğumuzu sadece Trabzon şehri değil, bütün Anadolu istiyor diyerek açıklamalar yapılıyordu, şimdi Kayseri’de ufak bir hareket oldu diye Anadolu Trabzon’a mı küstü? Cevap: Hayır.

Aleyhine kararlar çıktığı zaman ortaya düşen konuşmalarında tehditler atan başkanlar, lehine yanlış karar verildiği zaman üç maymun modeline geçmezse; tribünde üç beş kişinin yaptığı hareketler seyir zevkini kötülemez.

Bir parantez de su molasına açmamız lazım. Malumunuz sezon Dünya Kupası nedeniyle erken açıldı. Temmuz ve Ağustos’ta sıcak hava ile nem faktörü sebebiyle su molası verilmesi gayet normal ama hava 24-25 derecelere düşmüşken bu molanın mantığı nedir? Basketboldaki mola modeline gizliden bir geçiş var da biz bilmiyorsak orası başka. Bu kafa ile gidersek soğuk havalarda da futbola çay-kahve molası verebiliriz.

YORUMLAR (30)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
30 Yorum