Haftanın futbolcusu Abdülkadir Parmak

Süper Lig’in 27. haftasında en çok konuşulan karşılaşma ilk maç haliyle ilk yarısında Beşiktaş’ın, ikinci 45 dakikasında ise Fenerbahçe’nin sahaya hükmettiği derbi oldu. Futbolseverler, önce başkanların dostluk mesajları, ardından skorun 3-0’dan 3-3’e geldiği nefes kesen mücadele ile alışık olmadığı güzellikler yaşadı. Kritik randevudan çıkan sonuç ise kendilerinden çok rakiplerine hizmet etti. 3-0’ı bulduğu maçta bir puana razı olan Beşiktaş’ın şampiyonluk şansı iyice azaldı. Bir puan, alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Fenerbahçe için de tatminkâr olmadı...

Cuma günü deplasmanda Göztepe’yi 3-1 ile geçen Trabzonspor’un iki maçlık puan hasreti son bulurken, İzmir ekibinin puan özlemi ise 2 haftaya yükseldi. Lider Medipol Başakşehir ve takipçisi Galatasaray ile birlikte ikinci yarının en başarılı takımı olan Çaykur Rizespor, ikinci baharını yaşayan Chahechouhe’nun önderliğinde Evkur Yeni Malatyaspor engelini de kayıpsız aşmayı başardı.

Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarda Demir Grup Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönen Antalyaspor, 7 maçlık galibiyet hasretine nokta koymayı başardı. Ev sahibi ekip ise üst üste ikinci kez haftayı puansız kapattı. Sergen Yalçın yönetiminde iyi işler yapan Aytemiz Alanyaspor, ikinci yarının tek puansız takımı Kasımpaşa’yı da 3-0 mağlup etti.

Pazar gününü evinde BB Erzurumspor’u nefes kesen bir 90 dakika sonunda 2-1 ile geçen MKE Ankaragücü, Atiker Konyaspor gibi güçlü bir takımı deplasmanda mağlup eden İstikbal Mobilya Kayserispor ve evinde Bursaspor’a 3-0 yenen lider Başakşehir mutlu tamamladı. Ancak günün bir diğer kazananı Galatasaray daha büyük mutluluk yaşadı. 94 dakika müthiş direnen Akhisarspor savunmasının gardını 90+4’te kaleci Lukac’ın hatasında Mitroglou ile düşüren Cimbom, kritik bir galibiyete imza attı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.