Bu Pasta Tarifi İle 25 Dakika İçinde Pasta Yapın! İşte Çok Kolay Mozaik Pasta Tarifi

Bu Pasta Tarifi İle 25 Dakika İçinde Pasta Yapın! İşte Çok Kolay Mozaik Pasta Tarifi

Çocuklarınızın canı pasta mı istedi? Bunun kolayı var. Evdeki malzemelerle kısa zamanda yapabileceğiniz mozaik pasta tarifi sizlerle. Verdiğimiz tarifle hem çocuklarınız mutlu olacak hem de zamanınız size kalacak...

Evinizde biraz bisküvi, biraz süt, bir de puding varsa haydi bakalım şimdi mutfağa... Deneyenlerin pişman olmayacağı, bir tabakta daha isteyeceği bu lezzet yapacağınız sunum ile de göz dolduracak. Çocuklarınızın canı çektiği her an yada akşam çayınız demlenene kadar yapabileceğiniz sadece 3 malzeme ile mozaik pasta tarifini sizler için ayrıntılı bir şekilde paylaştık.

MALZEMELER

1 litre süt

2 paket kakaolu puding

2 paket bisküvi

YAPILIŞI

Karıştırma kabına bisküvileri alıp, elimizle irice kıralım. Tencereye sütü ve iki paket kakaolu toz pudingi alıp, ocağın üzerinde kaynayıncaya kadar pişirelim. Pişen pudingi bisküvilerin üzerine döküp tahta kaşıkla çok ezmeden hafifçe karıştıralım.

pastgg.jpg

SADECE 3 MALZEMEYLE TATLI

Varsa baton kalıba streç film serelim. Baton kalıp yoksa streç filmi küçük düz bir tepsiye serip, bisküvili pudingi üzerine yayalım. Streç filimle üzerini kapatıp saralım. Buzlukta dinlendirelim.

AFİYET OLSUN...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN