Diyetteyim diye çayı boş içenler buna bayılacak! Bu kurabiye asla kilo aldırmıyor, hem yiyin hem fit kalın

Diyetteyim diye çayı boş içenler buna bayılacak! Bu kurabiye asla kilo aldırmıyor, hem yiyin hem fit kalın

Bu kurabiye asla ama asla kilo aldırmıyor! Diyetteyim diyenler bu tarife bayılacak! Artık çaylarınızın yanında bu kurabiyeyi gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz! İşte kilo aldırmayan kurabiye tarifi...

Diyet yaparken tatlı krizleriyle başa çıkmak herkes için zorlayıcı olabilir. Ancak şimdi size kilo aldırmayan bir kurabiye tarifi sunuyoruz! Bu İçi Dolgulu Çikolatalı Fit Kurabiye tarifi, diyeti sıkı sıkıya uygulayanların dahi gönül rahatlığıyla atıştırabileceği bir lezzet sunuyor. Çay saatinizde veya atıştırmalık olarak tercih edebileceğiniz bu sağlıklı alternatif, lezzetin ve sağlığın mükemmel bir buluşması. İşte kilo aldırmayan bu özel tarif...

KİLO ALDIRMAYAN ENFES KURABİYE

1200x627-agizda-dagilan-damla-cikolatali-kurabiye-tarifi-damla-cikolata-kurabiye-nasil-yapilir-1586956792713.jpg

Bu sağlıklı kurabiyeler için ihtiyacınız olan malzemeler oldukça basit. İşte tarifin detayları...

Malzemeler:

  • 1 kahve fincanı tam buğday ya da yulaf unu
  • 1 kahve fincanı şekersiz fıstık ezmesi
  • 1/3 kahve fincanı agave şurubu ya da pekmez
  • Yarım paket kabartma tozu ya da vanilya
  • 70-80 gram vegan bitter çikolata

Yapılışı:

  1. İlk adım olarak, un, fıstık ezmesi, agave şurubu (ya da pekmez) ve kabartma tozunu bir kaseye alın ve bu malzemeleri elinizle karıştırarak hamur haline getirin.

  2. Hazırladığınız hamurdan istediğiniz büyüklükte kurabiyeler yapabilirsiniz. Dilerseniz hamurun içine veya üstüne vegan bitter çikolata parçaları ekleyebilirsiniz.

  3. Kurabiyeleri bir tepsiye dizdikten sonra, önceden ısıtılmış 160 derece fırında yaklaşık 12-13 dakika kadar pişirin.

Bu lezzetli ve sağlıklı kurabiyeler, diyet yaparken tatlı ihtiyacınızı karşılamak için ideal bir seçenek. Şimdi çayınızın yanında keyifle yiyebilirsiniz!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN