Karnıbaharın kötü kokusunu şak diye alıyor! Tencereye 1 kaşık ekleyin gerisine karışmayın

Karnıbaharın kötü kokusunu şak diye alıyor! Tencereye 1 kaşık ekleyin gerisine karışmayın

Karnabaharın kokusu nedeniyle pek tercih edilmeyen bir sebze olduğunu biliyoruz. Ancak, karnabaharı pişirirken bu sorunu ortadan kaldıracak bir püf noktası var. Sadece tencereye 1 kaşık ekleyin gerisine karışmayın…

Evde rahatlıkla karnabahar pişirebilirsiniz çünkü bu yöntemle kötü koku ortadan kalkıyor. Karnabaharın sağlık için önemini biliyoruz, ancak evde pişirmek her zaman kolay olmuyor. Özellikle koku konusu, birçok kişiyi bu sağlıklı sebzeden uzak tutabiliyor.

Ancak şimdi, karnabaharı kokusuz bir şekilde pişirmenin pratik bir yöntemi var! Bu yöntem sayesinde, karnabaharın faydalarından tam anlamıyla yararlanabilirsiniz ve evinizde hoş olmayan bir kokuyla uğraşmak zorunda kalmazsınız.t

img-2894.jpeg

Karnabaharı haşlarken sadece 1 tatlı kaşığı un eklemeniz yeterli olacaktır. Bu sayede karnabaharın kötü kokusu tamamen ortadan kalkacaktır. Karnabaharları temizleyin ve bir tencereye yerleştirin. Üzerine su ekleyip yumuşayana kadar kaynatın. Daha sonra süzüp kenara alın. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis yapabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak üzerine salçalı sos da hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN