Yeni bir araba hayali kuranlar dikkat! 500.000 TL'den ucuz otomobiller listesi açıklandı: Fiyat performans tam tıkırında!

Yeni bir araba hayali kuranlar dikkat! 500.000 TL'den ucuz otomobiller listesi açıklandı: Fiyat performans tam tıkırında!

Son dönemde yaşanan yüksek enflasyonun otomobil sektörüne etkisi büyük oldu ve 500 bin TL altında araba bulmak oldukça zor hale geldi. Hal böyle olunca, sınırlı sayıda kalan araç modellerine olan talep arttı. İşte uzmanlar ucuz araçları açıkladı. Detaylar haberimizde...

Son dönemde yaşanan yüksek enflasyon, otomobil sektöründe de etkisini göstererek fiyatları oldukça yükseltti. Bu durum vatandaşların otomobil sahibi olmasını zorlaştırırken, en ucuz sıfır otomobiller arasında ciddi bir talep artışı yaşandı. Nisan 2023 tarihi itibarıyla Türkiye'de satılan en ucuz sıfır otomobilleri derledik.

İŞTE 2023 NİSAN AYININ UCUZ OTOMOBİLLERİ

araba

Nisan 2023 tarihi itibarıyla Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı sıfır otomobilleri sizler için listeledik. Otomobil sektöründe yaşanan enflasyon nedeniyle, sıfır araç fiyatları oldukça yüksek seviyelere ulaştı. Ancak, bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar için hala uygun fiyatlı araç seçenekleri bulunuyor.

Hyundai i10, 424 bin TL ile en uygun fiyatlı otomobil olarak listenin başında yer alıyor. Fiat Egea Sedan, 439 bin 900 TL ve Renault Taliant, 509 bin 900 TL ile diğer uygun fiyatlı seçenekler arasında yerini aldı. Ayrıca, Citroen C3, Renault Clio ve Dacia Sandero Stepway gibi modeller de listenin devamında yer alıyor.

Ancak, Hyundai i20'nin 54 bin TL zamla birlikte 525 bin TL'ye yükseldiği ve Kia Picanto'nun da artık 545 bin TL'ye satıldığı göz önüne alındığında, otomobil piyasasındaki fiyat artışlarının devam ettiği görülüyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN