Zeki Bulgan kimdir?

Zeki Bulgan kimdir?

Ağır Ceza Avukatlığı yapan Zeki Bulgan, 27. Dönem İYİ Parti milletvekili adayı oldu. Zeki Bulgan, pek çok ağır ceza davalarına girerek adından söz ettirdi.

Bulgan Hukuk Bürosu’nun kurucusu olan ünlü Ağır Ceza Avukatı Zeki Bulgan, aynı zamanda İYİ Parti İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanı ve İYİ Parti 27. Dönem Genel Seçimlerinde İstanbul milletvekili adayıdır. Zeki Bulgan, partilerde Adap ve Muaşeret, İnsan Hakları konularında seminerler verdi.

ZEKİ BULGAN KİMDİR?

Zeki Bulgan, 1974 yılında Ordu’nun Aybastı ilçesinde dünyaya gelmiştir. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Avukatlık stajını bitirdikten sonra bir süre banka avukatlığı ve Holding Hukuk Müşavirliği görevinde bulunmuştur.

Askerliğini yedek Subay olarak yaptı ve bu dönemde Liselerde Milli Güvenlik dersleri de verdi. Ceza Hukuku alanında pek çok çalışmalar yaptı. 

Üniversite yıllarından beri politikada aktif görevler almıştır. Bu anlamda İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği, 27. Dönem İYİ Parti milletvekili adaylığı ve ilçe başkanlığı görevinde bulunmuştur. Halen İstanbul İl Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Parti ve derneklerde Adap ve Muaşeret, İnsan Hakları konularında seminerler verdi. Aynı zamanda sivil toplum örgütlerinin ve derneklerin hukuk müşavirliğini de yapmıştır. 

Televizyon kanallarında Hukuksal Bakış ve Politik Söyleşi isimli programları yapıp sundu ve ünlü politikacıları programına konuk olarak ağıladı. Kendisi de ulusal televizyonlara konuk olarak katıldı ve gazetelere çok sayıda röportaj verdi.  Politika ve sosyal alanlarda dergi ve gazete köşe yazıları da yazan Zeki Bulgan, Adalet Bakanlığı’ndan alınma Noterlik yapabilme belgesi vardır.

zeki-bulgan-kimdir.jpg

TÜM ORDULULAR ORDEF İFTARINDA BULUŞTU

Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) tarafından İbrahim Cevahir Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeği vesilesiyle tüm Ordulular bir araya gelmişti.

İftar programına katılanlardan biri de İYİ Parti İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanı Av. Zeki Bulgan’dır. Aynı zamanda Bulgan Hukuk Bürosu’nun kurucusu da olan ünlü Ağır Ceza Avukatı Zeki Bulgan, Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi’ye teşekkürlerini iletmişti. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN