Züleyha’nın hanımağa olması erkeklerin hoşuna gitmiyor

Züleyha’nın hanımağa olması erkeklerin hoşuna gitmiyor

ATV ekranlarında tam üç sezondur izleyiciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova’da finale yaklaşılmasına rağmen olayların sonu gelmiyor. Diziye yeni katılan Ümit ile Fikret’in planları Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünde yavaş yavaş ilerlemeye devam ediyor…

Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümünde Ümit ile karşılaşan Demir genç kadından çok etkilenmiş, onun bu ilgisini arkadaşları bile fark etmişti. Züleyha’nın Adana’nın yeni hanımağası olmasının ardından yaşananlar ise Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümüne damgasını vuruyor. 

İŞTE BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hünkar hanımın vefatından sonra onun yerini alan Züleyha, büyük hanımın geleneklerini devam ettirir ve toplu nikah için hazırlıklara başlanır. Bu nikah töreninde konaktan da iki Gülten ve Fadik gelin olarak çıkacaktır. Uzun zamandır Çukurova’da hakim olan yas havası bu düğünle birlikte yerini neşeye bırakır. Züleyha ve Fekeli’nin şahit olarak katılacağı düğün herkese heyecan getirmiştir. Ancak Fikret, düğün boyunca gözünü Demir’in üzerinde tutar. Bununla birlikte düğün kalabalığı arasında yaptığı planı da ilerletmeye devam eder.

Hünkar hanımın sahip olduğu tüm hisseleri Züleyha’ya devretmesiyle, genç kadın için hem şirketin hem de toprakların yönetimiyle yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Ancak tarih boyunca erkeklerin egemen olduğu bu topraklarda bir kadın olarak yönetici olmak göründüğü adar kolay değildir. Sadece kadın olduğu için Züleyha’ya karşı gelen bir grup, karşısında yalnızca Züleyha’yı değil, onun arkasında tüm gücüyle duran Sevda’yı da bulur.

Hem Sevda hem de konaktaki diğer kadınlar birleşerek Züleyha’nın arkasında adeta bir kadın ordusu oluşturur. Bu kendiliğinden oluşan kadın dayanışması ise önceden yaşanan savaşların ve kırgınlıkların ortadan kalkmasına neden olur.

Behice ve Müjgan’ın Yılmaz’ın mal varlığı üzerinde kurduğu planlar, Yılmaz’ın tüm mal varlığını satması ile suya düşer. Gelecek paraların hayaliyle bir otelde lüks bir hayat süren iki kadın hem mirassız kalmak hem de kaldıkları otelin parasını ödeyememe tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Behice, ihtiyaçları olan parayı bulmak için her şeyi yapmaya hazırken, Müjgan ise artık Fekeli’nin yanına dönemeyecekleri için şehrin en ucuz oteline gitme planı yapar. Fakat her ikisi de kayıp paraların Züleyha’da olduğundan emindir. 

iste-bir-zamanlar-cukurovanin-yeni-bolum-fragmanii.jpg

Yeni başhekim Ümit, Çukurova’ya yerleşmek için ev ararken, Demir, ona büyük bir iyilik yapar ve aslında bu iyilik Ümit ile yakınlaşmak için bir fırsattır. Ümit ve Fikret de Demir’in yaptığı bu iyiliği kutlayacak kadar planlarına sadık kalırlar. Her ikisi de uzun zamandır hayalini kurdukları olayların yaşanmaya başlamasına çok sevinmişlerdir. Düğün sırasında planının bir sonraki aşamasını hayata geçiren Fikret artık olayların beklediği gibi gerçekleşmesini beklemektedir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hünkar hanım ve Yılmaz’ın ölümünün ardından Çukurova’nın her yerinde hüzün hakim olurken eski defterler kapanmış ve ortalık bir anda sessizliğe bürünmüştür.

Demir ve Züleyha çocukları için aynı evde yaşasalar bile artık karı koca değil birer arkadaş gibidir. Sevda bu durumu garip karşılasa bile Züleyha halinden memnundur. Hünkar hanımın mirasını devralmasıyla Züleyha’nın hayatı bir anda hareketlenmeye başlar.

Hünkar’ın odasında çalışma masasına yerleşen Züleyha, büyük hanımın en sevdikleri ile anılarını paylaşır ve değerli takılarını Saniye Fadik ve Gülten’e hediye eder. Hünkar hanımın kıyafetleri ise bir müzayede ile satılarak, geliri ihtiyaç sahiplerine dağıtılır. 

Züleyha, tıpkı Hünkar hanım gibi huğlardakilerle ilgilenir ve halkın sevgisini kazanır. Demir’in Hünkar’ın şirket hisselerini de Züleyha’ya devretmesiyle genç kadın için yoğun bir iş hayatı başlar. Züleyha artık Çukurova’nın yeni hanımağası olmuştur.

Demir, yolda lastiği patlayan Ümit’e yardım eder ve beklemediği şekilde bu genç kadından etkilenmiştir. Ancak, kim olduğu hakkında bir bilgi edinemez. Artık Züleyha’dan kendini sevmesini beklemeyen Demir aynı evin içinde çocuklarıyla huzurlu bir yaşam sürmenin tadını çıkarmaktadır. Bir akşam yemeğinde Ümit ile karşılaşır ve onun genç kadından nasıl etkilendiğini arkadaşları bile fark eder. 

Babam Çok Değişti neden final yapıyor? Kanal D dizisinden üzen haberBabam Çok Değişti neden final yapıyor? Kanal D dizisinden üzen haberBir Zamanlar Çukurova neden yok? Yeni bölüm tarihi ile ilgili net açıklamaBir Zamanlar Çukurova neden yok? Yeni bölüm tarihi ile ilgili net açıklamaZümrüdüanka neden final yaptı? Sorusu cevap bulduZümrüdüanka neden final yaptı? Sorusu cevap buldu

Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Açıklama geldiDiziler neden yok? Dizilerin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Açıklama geldi

Bir Zamanlar Çukurova'da kartları yeniden dağıtılıyor, Demir ve Müjgan boşanıyor!Bir Zamanlar Çukurova'da kartları yeniden dağıtılıyor, Demir ve Müjgan boşanıyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN