26 Aralık Bolu kar tatili haberi

26 Aralık Bolu kar tatili haberi

26 Aralık Bolu kar tatili haberleri vatandaşların en çok aradığı başlık oldu. Peki Bolu yarın okullar tatil mi? Kar tatili haberleri gelmeye başladı. Bolu Valiliği ilkokul, ortaokul ve liselerde tatil yaptı mı? 26 Aralık çarşamba günüde Bolu'da yoğun kar yağışı yaşanacak. Bu nedenle öğrencilerin ve velilerin aklına 26 Aralık'ta okulların tatil olup olmadığı sorusu geldi. İşte Bolu okullar tatil mi sorusunun yanıtı ve Bolu ile ilgili gelen son dakika haberleri...

26 Aralık Bolu kar tatili haberlerini 'Bolu yarın okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını merak eden vatandaşlar ve öğrenciler için derledik. 26 Aralık çarşamba günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Bolu Okullar tatil edilecek mi? Öğrenciler Bolu Valisi Ahmet Ümit'ten  okullar tatil haberini bekliyor. 

26 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ BOLU DA OKULLAR TATİL EDİLDİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

26 ARALIK BOLU'DA OKULLAR TATİL Mİ? 

Meteorolojiden Bolu için kritik uyarı geldi. Bolu'da sıcaklık -6 dereceye kadar düşerken öğrenciler ve veliler okulların tatil ediklmesini bekliyor. Bolu Valiliğinde şu ana kadar tatil haberi gelmedi. Ama Bolu'da hava -6 derecede ve Salı, Çarşamba ve Perşembe günü yoğun kar yağışı var. Bolu'da Okullar yarın tatil edilmesi bekleniyor. Bolu Valisi Ahmet Ümit henüz bir açıklama yapmadı. Yarın bolu'da okullar tatil mi sorusu

Bolu Valiliği 26 Aralık Okullar Kar Tatili açıklaması yaptın yanıtı valilikten gelir gelmez sitemizde olacak. 

Ahmet Ümit, sosyal medyada tüm öğrenciler tarafından tatil için yazılıyor. Ancak henüz Ahmet Ümit twitter adresi ve Bolu Valiliği kar tatili açıklaması yapmadı.

18-12/25/26-aralik-bolu-kar-tatili-haberi.jpg

SİVAS 26 ARALIK OKULLAR TATİL

Sivas'ta yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı ve ani sıcaklık değişimi beklendiğinden, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personellerinin de izinli sayılacağı bildirildi.

Sivas Valisi Salih Ayhan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili çocuklar, gece yarısından itibaren şehrimizde yoğun kar yağışı beklendiğinden il genelinde yarın ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitime bir gün ara veriyoruz. Dışarı çıkmayacağınıza ve bol kitap okuyacağınıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı yarın, il merkezi, Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar ilçelerinde yarın taşımalı eğitime 1 gün süre ile ara verilmesi ve taşımalı eğitimle gelen öğrencilerin belirtilen tarihte 1 gün süre ile idari izinli sayılmalarına karar verildiği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN