28 kilo veren ünlü oyuncu hastanelik oldu

28 kilo veren ünlü oyuncu hastanelik oldu

Dünyaca ünlü oyuncu George Clooney film için 28 kilo verince hastanelik oldu. Pankreatit teşhisi konulan Clooney durumunun iyi olduğunu söyledi.

ABD'li aktör George Clooney, yönetmenliğini de üstlendiği ve yakında beyaz perdeye gelecek 'The Midnight Sky' filmi için yaklaşık 28 kilo verince hastalandı, pankreatit şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Mirror'ın aktardığına göre, 59 yaşındaki oyuncu Clooney, kendi yönettiği Midnight Sky isimli film için yaklaşık 28 kilo verdi. Filmde bir gökbilimciyi canlandıran Clooney, dört gün önce ağır bir mide sancısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

"KENDİME İYİ BAKADIM"

Pankreatit teşhisi konan ve iyileşmesi haftalarca süren ünlü aktör, "Bence hızlı kilo vermek için çok fazla çabaladım ve muhtemelen kendime iyi bakamadım" diye konuştu.

2-001.jpg

Filmin yönetmenliğini de yapan Clooney, "İyileşmek birkaç hafta aldı ve bir yönetmen olarak kolay olmadı çünkü enerjiye ihtiyacınız var. Finlandiya'da bu buzulun üzerindeydik. Bu da çalışmayı çok daha zorlaştırdı. Ancak kesinlikle karakteri canlandırmada yardımcı oldu" dedi.

GEORGE CLOONEY KİMDİR?

George Timothy Clooney Amerikalı yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncu.

3 yıl Kuzey Kentucky Üniversitesi'nde öğrenim gördükten sonra kuzeni Miguel Ferrer aracılığıyla oyunculuğa ilk adımını attı. Oscar ödülü sahibi olan Clooney aynı zamanda Milton Katselas'dan oyunculuk eğitimi aldı. 1982 yılında Los Angeles'a taşındıktan sonra filmlerde ufak tefek roller almaya başladı. Asıl çıkışını ER adlı televizyon dizisiyle gerçekleştiren oyuncu, Ocean's Eleven adlı sinema filminde başrol aldıktan sonra yıldızı iyice parladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN