4 belediye 188 memur alımı gerçekleştiriyor! İşte başvuru şartları ve tarihleri...

4 belediye 188 memur alımı gerçekleştiriyor! İşte başvuru şartları ve tarihleri...

Belediye iş ilanları, memur olmak veya kamuda çalışmak isteyen vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Muğla, Safranbolu, Lüleburgaz, Büyükmandıra belediyeleri tahsildar, zabıta memuru, itfaiye eri, büro memur gibi çeşitli kadrolarda personel alımı yaptığı açıkladı. İşte, başvuru sayfası...

2021 kamuda personel alımı ne zaman, nasıl başvurulur, merak konusu oldu. Birçok devlet dairesinde memur alımı devam ederken, 4 belediyede daha toplam 188 kişinin istihdam edileceği öğrenildi. Belediye iş ilanlarının detayları da belli oldu.

BELEDİYELERE İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yayınlayan iş ilanlarına göre; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Karabük Safranbolu Belediyesi, Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi ve Kırklareli Büyükmandıra Belediyesi çeşitli pozisyonlarda personeli alımı yapacak.

2020 KPSS B grubu puan türüyle alım yapan belediyelerin iş ilanlarına başvuruda bulunabilmek için ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu olmak gerekiyor. Adaylar başvuru belgelerini belediyelere bizzat teslim etmeleri gerekiyor.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR ALIMI NE ZAMAN?

Muğla Büyükşehir Belediyesi; 101 itfaiye eri ve 70 zabıta memuru olmak üzere toplam 171 memur alımı yapacak. Başvurular 24-27 Mayıs 2021 tarihleri arasında mesai bitimine kadar alınacak.

Adaylar başvurularını, Orhaniye Mahallesi Fuat Ardıç Caddesi No:3 Menteşe-Muğla adresindeki İtfaiye Dairesi Başkanlığı içinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü'ne bizzat giderek başvurmaları gerekiyor.

BAŞVURU SAYFASI

mugla-belediye.jpg

SAFRANBOLU BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU

Karabük Safranbolu Belediyesi Başkanlığı'nın yayınladığı iş ilanına göre, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 4 zabıta memuru ve 4 itfaiye eri olmak üzere toplam 8 işçi alımı yapacak. Başvurular 26-30 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılabilecek.

İlana başvurmak isteyen adayların, Yeni Mahalle Sadri Artunç Caddesi Belediye İş Merkezi Kat:6 Safranbolu-Karabük adresindeki Safranbolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne bizzat gitmeleri gerekiyor.

BAŞVURU EKRANI

itfaiye-karabuk.jpg

zabita-karabuk.jpg

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ MEMUR ALIMI TARİHLERİ

Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi yayınladığı personel alımı ilanı ile belediyedeki memur ihtiyacının giderilmesi amacıyla farklı kadrolarda olmak üzere toplam 8 memur alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular üç farklı şekilde alınacak. Adaylar başvurularını elektronik ortamda [email protected] adresine yapabilir. Ayrıca iadeli taahhütlü posta yolu ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü Özerler Mahallesi Hal Sokak No:1 Lüleburgaz-Kırklareli adresine başvurular gönderilebilir. Adaylar, aynı adrese şahsen başvuruda da bulunabilir.

BAŞVURU LİNKİ

luleburgaz-memur.jpg

BÜYÜKMANDIRA BELEDİYESİ HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Kırklareli Büyükmandıra Belediyesi, herhangi bir lisans programından mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan, 2020 KPSS'de 70 ve üzeri puan alan adaylar arasından memur alımı yapacağını açıkladı.

Adaylar başvurularını ‌[email protected]‌ adresine e-posta ile gerçekleştirebilir. Öte yandan adaylar, Büyükmandıra‌ ‌Belediye‌ ‌Başkanlığı,‌ ‌Yazı‌ ‌İşleri‌ ‌ Müdürlüğü,‌ ‌Hatip‌ ‌Mahallesi,‌ ‌Atatürk‌ ‌Caddesi,‌ ‌No:78‌ ‌Büyükmandıra-Babaeski-Kırklareli adresine iadeli‌ ‌taahhütlü‌ ‌posta‌ ‌yoluyla ve şahsen başvuruda da bulunabilir.

BAŞVURU FORMU

bmandira1.jpg

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMUYA KPSS ŞARTSIZ MEMUR ALIMI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN