Ankara Çankaya Belediyesi memur alımı ne zaman, nasıl başvurulur? İşte sınav tarihleri...

Ankara Çankaya Belediyesi memur alımı ne zaman, nasıl başvurulur? İşte sınav tarihleri...

Çankaya Belediyesi KPPS 70 puanla kadın ve erkek personel alımı gerçekleştiriyor. Kamuda memur alımı; veri hazırlama kontrol işletmeni, veznedar, tahsildar, evlendirme memuru, çocuk eğitimcisi, hizmetli kadrolarına yapılacak. İşte başvuru şartları...

Çankaya Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacak. Kadın ve erkek adaylar arasından KPPS'den en az 70 puan alanlar kadrolu personel olarak atanacak.

ÇANKAYA BELEDİYESİ MEMUR ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ankara'nın Çankaya Belediyesi'ne personel alımı başvurusu hem internet üzerinden, hem posta yoluyla, hem de şahsen yapılabilecek. Kadın ve erkek adaylar başvurularını elektronik ortamda www.cankaya.bel.tr web adresinden yapabilecek.

Şahsen yapılacak başvurular, Çankaya Belediye Başkanlığı Vedat Dalokay Kokteyl Salonu (Adres: Prof.Dr. Nusret Fişek Cad. No:39 Vedat Dalokay Kokteyl Salonu (Kurtuluş Parkı İçi) Çankaya-Ankara) adresinde yapılacak.

İadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacak başvurular, Çankaya Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü adına Çankaya Belediye Başkanlığı (Adres: Ziya Gökalp Caddesi No:11 A-1 Blok Kat:7 Kızılay Çankaya-Ankara) adresine yapılacaktır.

Çankaya Belediyesi başvuru tarihleri ise 16-22 Nisan 2021 tarihleri arasında alınacak. Başvurunun son günü saat 17.00 olarak belirlendi.

SINAV NE ZAMAN?

Sözlü sınav 24-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında Çankaya Belediye Başkanlığı Vedat Dalokay Kokteyl Salonu (Adres: Prof.Dr. Nusret Fişek Cad. No:39 Vedat Dalokay Kokteyl Salonu (Kurtuluş Parkı İçi) Çankaya-Ankara) adresinde yapılacak. Sözlü sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günü devam edilecektir.

Sınav Konuları:

* Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
* Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,
* 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,
* Mahalli İdareler İle İlgili Temel Mevzuat,

konuları ile kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

Çankaya Belediyesi alım yapılan kadrolar ve pozisyonlar ise şöyle: veri hazırlama kontrol işletmeni, veznedar, tahsildar, evlendirme memuru, çocuk eğitimcisi, hizmetli.

ÇANKAYA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İSTENEN BELGELER

Sınava girmek isteyen adaylar, belediyenin www.cankaya.bel.tr internet adresi üzerinden temin edecekleri başvuru formuna aşağıdaki belgeleri eklemeleri gerekiyor:

* Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediye tarafından tasdik edilebilir)

* Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkodlu mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediye tarafından tasdik edilebilir)

* Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri  tarafından tasdik edilebilir)

* KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı

* Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı

* Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı

* 2 adet biyometrik fotoğraf (1adedi forma yapıştırılacak)

* Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadroları için, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğüne dair transkript belgesi aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediye tarafından tasdik edilebilir)

* Hangi kadroya başvuracağına dair dilekçe

ÇANKAYA BELEDİYESİ İŞ İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

GENEL ŞARTLAR

İlan edilen boş memur kadrolarına atanmak için başvuracak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekiyor.

* Türk vatandaşı olmak,

* Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

* Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

* Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

* Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

* İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

* Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR

* İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

* Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

* Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadroları için; Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya bitirdiği okulun ders müfredatında bilgisayarla ilgili ders aldığını belgelemek veya bilgisayara ilişkin konularda kurumlarca açılan en az 60 saatlik hizmet içi eğitimlere katılıp başarılı olduğunu gösterir belgeye sahip olmak.

ÇANKAYA BELEDİYESİ MEMUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU

zabita-memuru-alimi-bayvuru-kilavuzu-ycyn-tiklayiniz-page-001.jpg

zabita-memuru-alimi-bayvuru-kilavuzu-ycyn-tiklayiniz-page-002.jpg

zabita-memuru-alimi-bayvuru-kilavuzu-ycyn-tiklayiniz-page-003.jpg

KAMU İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN