ABD seçimlerinin ardından dolarda son durum | Son dakika haberleri

ABD seçimlerinin ardından dolarda son durum | Son dakika haberleri

ABD Başkanlık seçimlerinin etkisiyle oluşan belirsizlik dolara dün tarihi rekorunu kırdırdı. Dolar bu sabah saat 09:10 itibariyle güne 3.20-3.21 bandından işlem görüyor. Euro 3.50’nin üzerinde 3.50-3.51 bandında işlem görürken sterlin 4 TL’nin biraz altında işlem görmekte.

Uzmanlar doların önümüzdeki günlerdeki seyrini şöyle değerlendirdi:

Teknik olarak bakıldığında, 3,2000 seviyesinin üzerine yerleşen dolar/TL paritesinde bugün yukarı yönlü hareketin devam edebilmesi için 3,2200 seviyesi üzerinde kalıcılık önemi korumaya devam etmekte. dolar/TL paritesinde yükselişlerin devam etmesi halinde 3,3000 direnç seviyesi hedeflenebilir. Paritede görülebilecek kâr realizasyonları için ise 3,2000 ve 3,1500 seviyeleri izlenebilecek destek seviyeleridir.

S&P’DEN ABD’YE İYİ HABER

Öte yandan kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s, ABD’de dün Donald Trump’ın zaferiyle sonuçlanan başkanlık seçiminin ardından ülkenin ‘AA+’ olan kredi notunu teyit etti. S&P, “Görünüm durağan” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN