ABD'nin yaptırım kararı sonrası dolar güne nasıl başladı?

ABD'nin yaptırım kararı sonrası dolar güne nasıl başladı?

ABD'nin yaptırım kararlarının ardından dolar/TL ilk tepki olarak 7,89 düzeyinden 7,86 seviyesine çekildi. Bu sabahın ilk saatlerinde de döviz kurlarında yatay hareketler gözlemleniyor.

ABD'nin yaptırım kararlarının piyasaların beklentisine göre gerçekleşmesinin etkisiyle dolar/TL ilk tepki olarak 7,89 düzeyinden 7,86 seviyesine çekildi.

ABD'NİN TÜRKİYE'YE YAPTIRIM KARARLARI NEYDİ?

Bu sabahın ilk saatlerinde de döviz kurlarında yatay hareketler gözlemleniyor. Dolar/TL 7,86'nın hemen üzerinde euro/TL is 9,55-9,56 aralığında dengeleniyor. 

YURT DIŞI PİYASALAR

Asya borsaları bu sabah Çin'de ekonomik verilere rağmen satıcılı seyrediyor. Salgında artan vaka sayıları ve yeniden gündemdeki kapanmaların aşı iyimserliğinden ağır basması etkili oluyor. ABD vadelilerinde ise yönsüz bir seyir yaşanıyor. 

ALTIN VE PETROL

Dün ABD'de ilk aşılamanın yapılmasının etkisiyle 1.820 doların altına gerileyen spot altın fiyatları ABD'de teşvik paketine ilişkin olumlu sinyallerle yeniden 1.835 doları aştı. Arz kesintileri uygulamasının gözden geçirileceği OPEC+ toplantısının yeni yıla bırakılması fiyatları geriletti. Brent petrol 50 doların altına indi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN