Afganistan'da tanker patladı

Afganistan'ın İran sınırına yakın İslam Kale kentinde dün akaryakıt yüklü bir tanker sebebi bilinmeyen bir şekilde patladı. Alevler diğer tanker ve TIR'lara sıçradı.

Afganistan'ın İran sınırına yakın İslam Kale kentinde dün akaryakıt yüklü bir tanker sebebi bilinmeyen bir şekilde patladı. Aralarında Türk plakalı 18 TIR'ın da bulunduğu inşaat malzemesi, akaryakıt ve gıda taşıyan onlarca TIR zarar gördü. 

afganistanda-akaryakit-tankeri-patladi-onlarca-tir-zarar-gordu-turk-plakalilar-da-var-4280-dhaphoto1.jpg

Afganistan makamları ölü ve yaralı sayısı hakkında açıklama yapmadı

afganistanda-akaryakit-tankeri-patladi-onlarca-tir-zarar-gordu-turk-plakalilar-da-var-4280-dhaphoto5.jpg

Olaya tanık olan Türk TIR şoförlerinden Selahattin Koçeri, patlamanın akaryakıt yüklü tankerde meydana geldiğini ve alevlerin kısa sürede diğer tanker ve TIR’lara sıçradığını belirtti. Kendi TIR’ının da patlamalardan sonra çıkan yangında zarar gördüğünü belirten Koçeri, Türkiye’nin Kabil Büyükelçiliği’nden yetkililerin olay yerine geldiğini ve yaklaşık 16 Türk şoförün ihtiyaçlarının karşılanarak otele yerleştirildiğini söyledi. Koçeri, Türk TIR şoförlerinin sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade etti.

afganistanda-akaryakit-tankeri-patladi-onlarca-tir-zarar-gordu-turk-plakalilar-da-var-4280-dhaphoto8.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN